FAD
Inici > Activitats > MODAFAD "What remains is future"


MODAFAD "What remains is future"

29 i 30 de gener. Carrer Montcada / DHUB Montcada

 

MODAFAD torna amb una nova edició, aquesta vegada al gener, per donar a conèixer els millors dissenyadors emergents que surten de les escoles de disseny de moda de Barcelona.

Sota el títol "What remains is future", les desfilades d'aquesta 29ª edició, que tindran lloc al carrer Montcada, entre el pati del DHUB i el del Museu Picasso, el proper divendres 29 de gener, recolliran les millors propostes dels joves dissenyadors de moda de Barcelona. Una vegada més, l'associació MODAFAD, en estreta col.laboració amb les escoles de disseny, durà a terme la tasca de buscar i trobar els millors talents emergents de la ciutat.

El mercat i showroom de moda MERKAFAD tindrà lloc el dissabte 30 de gener, de 12 a 22 h. al DHUB (C/ Montcada, 12). Els joves dissenyadors escollits per participar posaran a la venda una col.lecció de 15 peces. La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona subvencionen aquesta 29ª edició de MODAFAD. L'empresa de cerveses Moritz, que ha apostat des de 2004, any de la seva rellançament, per vincular-se al FAD en nombroses iniciatives, patrocinarà una vegada més aquesta edició.

CALENDARI D'ACTIVITATS MODAFAD 'WHAT REMAINS IS FUTURE'

DIVENDRES 29 DE GENER
CARRER MONTCADA

21:00 h. Desfilada PASAFAD "What remains is future"
Una passarel col.lectiva d'una selecció de joves
dissenyadors de moda. Les peces presentades són les
que es posaran a la venda al MERKAFAD el dia
següent.

21:30 h. Desfilada dels guanyadors de l'edició anterior del MODAFAD (setembre 09).

Els dissenyadors Diana Dorado, Juan Carlos González i Laura Dieguez desfilaran individualment per mostrar les seves noves propostes. Els dos primers, a més, comptaran amb un showroom propi a 080.

22:00 h. Lliurament dels Premis MODAFAD

DISSABTE 30 DE GENER
DHUB (C/ MONTCADA, 12)

12:00 a 22 h. MERKAFAD "What remains is future"
Un mercat i showroom de moda on es mostren les
col.leccions dels joves dissenyadors seleccionats
per MODA-FAD.

Patrocina: Moritz. Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:
www.modafad.org

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament