FAD
Inici > Activitats > Assemblea i festa de socis del FAD 2018


Assemblea i festa de socis del FAD 2018

 

Un cop més reunim els nostres socis per fer un repàs de l'últim any, conèixer els principals projectes de totes les associacions i descobrir com gestionem els nostres recursos. Els assistents a l'assemblea d'enguany, a més, podran veure com serà la nova web del FAD, que està a punt d'estrenar-se.

Durant la primera part de l'acte, la més formal, reconeixerem a tots aquells socis que van ingressar fa 25 i 50 anys a l'entitat; es lliurarà la Medalla del FAD 2018, que distingirà a la coneguda dissenyadora de moda Sybilla; es presentarà l'obra gràfica que s'entrega al soci, a càrrec de La Casa de Carlota; i es brindarà amb la copa commemorativa de la festa anual del FAD 2018, enguany creada per Marc Monzó.

A partir de les 21:30h començarà la part més festiva de la trobada, una oportunitat única per conversar amb altres socis i amics mentre gaudiu d'un pica-pica, una Moritz i un còctel Campari.

Socis que van ingressar al FAD fa 50 anys: Ferran Amat, Joan Veciana, Jordi Anguera, Miquel Vallhonrat, Francesc Ribas, Pere Llimona, Daniel Giralt-Miracle i Pep Bonet, de l'ADI-FAD; Josep Corredor-Matheos, de l'A-FAD, i José Luis Mercado de l'ARQUIN-FAD.

Socis que van ingressar al FAD fa 25 anys: Jordi Batalla, Martín Azúa, Arlex, Marta Montmany i Enric Pericas, de l'ADI-FAD; Jordi March i David Espluga, de l'ADG-FAD; Arquia Caixa d'Arquitectes, José Miguel Castillo, Esteve Bonell i l'Escola d'Art d'Olot, de l'ARQUIN-FAD; Toni Cumella i la Fundació Escola d'Art Floral de Catalunya, de l'A-FAD, i l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda, de MODA-FAD.

 

Assemblea i festa de socis del FAD 2018
Dia: 24 d'abril a les 19:30
Lloc: Auditori del Disseny Hub
Es prega confirmar assistència.

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament