FAD
Inici > Activitats > Premis Enjoia't 2010


Premis Enjoia't 2010

 

Ja tenim guanyadors de l'ENJOIA'T 2010!

premi Professional: Constanze Schreiber

premi Estudiant: Aline Berdichevsky

premi del Públic: Laura Gualda

També felicitar als finalistes:

els professionals Luís Acosta i Sara Engberg, i els estuduiants Dalia Jurado i Jordi Aparicio.

Han estat triats pel jurat entre els 20 seleccionats de la 16ª edició del premis ENJOIA'T!

Set joiers professionals i tretze estudiants van presentar les seves propostes davant del jurat i el públic, en la Festa ENJOIA'T.

La Festa Enjoia't va tenir lloc el 16 de setembre a les 20h, a l'Auditori del FAD.

L'exposició dels seleccionats i premiats, coincidirà amb les dates de JOYA -Setmana de Joieria Contemporànea de Barcelona.

Del 16 als 18 de setembre, de 11 a 20h, al FAD.          

Seleccionats professionals: Anna Puig, Constanze Schreiber, Emanuela Deyanova, Luís Acosta, Marie Niel, Núria Torrente i Sara Engberg.

Seleccionats estudiants: Aline Berdichevsky, Almudena Díaz, Begoña Prats Escobar, Carolina Martínez Linares, Catalina Gibert, Dàlia Jurado Vargas, Edu Tarín , Eva Alpiste, Jordi Aparicio, Laura Gualda, Maria Díez, María Liliana Ruiz Perilla i Olga Vilarrassa.

 

 

QUÈ SÓN ELS PREMIS ENJOIA'T?


L'Enjoia't és una activitat que va néixer, fa 16 anys, amb la voluntat de difondre, entre el gran públic, el món de la joieria contemporània. Una iniciativa que pretén, en primer lloc, donar suport i difusió a les joves generacions de creadors emergents i, en segon lloc, atorgar un reconeixement a aquells professionals que, any rere any, lluiten per aconseguir l'excel·lència en el camp de la joieria d'autor.
Emmarcada dins del to lúdic i festiu que té l'acte, aquesta activitat ha estat, des dels seus inicis, una plataforma de llançament per a molts dissenyadors, ja que els ha atorgat un reconeixement al seu treball i ha incentivat ponts de comunicació amb empreses destacades del sector.
En definitiva, Enjoia't és una festa a la creativitat, a la innovació i a l'excel·lència, dins del camp de la joieria i és un punt de trobada dels professionals del sector. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment, s'erigeix com l'única iniciativa d'aquesta mena en tot l'estat espanyol, en la que es pretén difondre l'art de la joieria i estimular les bones pràctiques entre els seus creadors.

formulari d'inscripció

bases

Del 28 de juny al 9 de juliol de 2010

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament