FAD
Inici > Activitats > ENJOIA’T 2011


ENJOIA’T 2011

 

PREMIATS:

categoria professional

La guanyadora del Premi ENJOIA’T 2011, és Iris Weyer, amb els seu treball Rio – Generative Jewellery.          La primera finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és Andrea Velázquez, amb el seu treball Low Rhythm.
La segona finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és Misun Won
categoria estudiant 
La guanyadora del Premi ENJOIA’T 2011, és  Adrianna Wallis, amb el treball À ma mère. À ma fille.
La primera finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és Marta Roca, amb el treball Topografia quotidiana.
El segon finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és  Jordi Aparicio, amb el treball Sísmic.
premi del públic

Marta Roca, amb el treball Topografia quotidiana.   

FELICITATS!!!

els 20 seleccionats per a la edició 2011:

PROFESSIONALS:Luís Acosta, Maria Cristina Bellucci, Míriam Camarillas, Anna Puig, Andrea Velázquez, Iris Weyer i Misun Won.


ESTUDIANTS:Jordi Aparicio Manchado, Anaïs Beard, Marta S. Blanco, Margarita Brustenga, Júlia Castro, Hyunjung Cho, Kumiko Kuwabara, Francine Oeyen, Marta Roca, Maria Liliana Ruiz, Sonia Salguero, Chiara Scarpitti i Adrianna Wallis.


Reserva't el 15 de septembre per assistir a la Festa Enjoia't 2011!!!

Aquest acte està inscrit en les activitats de la Setmana de la Joieria Contemporànea de Barcelona. 15, 16 i 17 de setembre.

L'ENJOIA'T, Premi de Joieria Contemporània, és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 16 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d'estudiants.


Però l'ENJOIA'T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L'ENJOIA'T és molt més que tot això, ja que, a més a més, és una festa a la creativitat, és un punt de trobada indispensable entre professionals del sector i és una plataforma a través de la qual, mostrar al públic el teu projecte creatiu.


En definitiva, l'ENJOIA'T premia, l'originalitat, la qualitat tècnica, la riquesa conceptual i la transgressió en el camp de la joieria, fins al punt de qüestionar-se els seus propis límits.
T'atreveixes a presentar-t'hi? 

Premis de Joieria Contemporània. Consulta les bases i inscriu-te

Inscripcions del 14 al 23 de juny

Festa Enjoia't 2011, el 15 de septembre

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament