FAD
Inici > Activitats > La Incubadora: exposició "Thing", de The Wild Salmon


La Incubadora: exposició "Thing", de The Wild Salmon

Del 14/07 al 23/07

 

"Thing" és un objecte obtingut d’un vell magatzem. Sense saber d’on procedeix ni per a què serveix, The Wild Salmon planteja una investigació sobre les possibilitats de l’objecte.

El desconeixement evita prejudicis, la qual cosa permet assajar lliurement sobre la plusvàlua que pot adquirir qualsevol objecte quotidià.

“Thing” és materialitza en tres formats: físic, fotogràfic i audiovisual, mostrant-se en els diferents usos poc convencionals proposats per The Wild Salmon.

The Wild Salmon és un equip d’arquitectes amb inquietud social que investiga i treballa per a democratitzar el disseny. Analitza situacions o objectes convencionals, a prop de l’obsolescència, per a reincentivar-los mitjançant un valor. Utilitzant estratègies d’estalvi, estableix mecanismes i accions per a desenvolupar curiositats arquitectòniques.

La Incubadora del FAD és una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona i que té per objectius impulsar el foment de la cultura de la recerca en el disseny, promocionar als dissenyadors emergents, tot relacionant-los amb la indústria, i fomentar el disseny com a valor social.

En aquesta 3a edició, s’han rebut 94 projectes procedents de joves professionals del disseny, l’arquitectura, les arts i la comunicació gràfica de tot Catalunya. D’aquests, 12 han estat seleccionats per exposar a la Cripta del FAD i 8 han estat escollits per a desenvolupar projectes d’investigació en disseny.

Informació pràcitca:
Lloc: Cripta del FAD (FAD: pl. dels Àngels, 5-6. Barcelona)
Inauguració: dilluns 13/07/09, 19:30 h.
Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 h.
Fins el 23/07/09. Accés lliure.
Més informació:
http://www.thewildsalmon.com

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament