FAD
Inici > Activitats > Entrada gratuïta a la FADexpo. El millor disseny de l'any


Entrada gratuïta a la FADexpo. El millor disseny de l'any

 

"FADexpo. El millor disseny de l'any", que s'inaugura el 27 de juny i es pot visitar fins el 22 de setembre, a la seu del FAD -el convent dels Àngels-, recull les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny. FADExpo és la mostra imprescindible per veure i entendre què es cou al món del disseny avui dia.

En la mostra d'aquest any s'hi exposaran 577 obres de finalistes i guanyadores dels diversos premis convocats per les associacions que formen part del FAD, alguns d'ells amb més de 50 anys d'història, com els Premis Laus de disseny gràfic i comunicació visual, els Premis Delta de disseny industrial i els Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme. També hi formen part les millors obres presentades als Premis ArtFAD d'art i artesania, les guanyadores del City to City Barcelona FAD Award a les millors iniciatives urbanes a nivell internacional, les guanyadores dels ADC*E Awards de direcció d'art a nivell europeu, els guanyadors dels Premis FAD Sebastià Gasch d'Arts Parateatrals i els guanyadors dels Premis MODAFAD de dissenyadors emergents.

En definitiva, la FADexpo suma esforços per acostar el disseny a nous públics i donar una visió global del que s'està fent als diferents sectors creatius al nostre país.

 

Data: del 26 de juny al 22 de setembre
Lloc: FAD
Horaris: De dilluns a dissabte de 12 a 20h. Diumenges i festius tancat.
Preus: Normal: 3 €, reduït (socis TresC, estudiants, família nombrosa, jubilats, aturats): 2 €, socis del FAD i menors de 16 anys: gratuït

Per concertar visites guiades per a grups escriure un correu a l'adreça: fadexpo@fad.cat amb les vostres dades de contacte. 


Organització: FAD

 

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament