FAD
Inici > Activitats > Intercanvis. Adobe® Photoshop® per a dissenyadors: el que cal saber i el que no cal


Intercanvis. Adobe® Photoshop® per a dissenyadors: el que cal saber i el que no cal

16h Bau, Escola Superior de Disseny

 

Aquest curs ajudarà a que sigui més àgil i més precís el mètode per millorar imatges, tant per a web com per a impressió. I d’altra banda, ens estalviarem entrar en aquells recursos de Photoshop que mai utilitzarem.

Modificarem el color mitjançant seleccions, corbes, degradats, textures, etc. Aprendrem els percentatges correctes per assegurar-nos que, per exemple, la pell humana i el cel siguin equilibrats. Controlarem el negre, tan important i de vegades oblidat a l’hora de retocar les fotos. Fixarem el focus d’atenció mitjançant llums i ombres i per l’enfocament i desenfocament de fons. Allargarem fons, continuarem textures o formes de manera ràpida i segura, evitant aquest efecte tan desagradable de clonat on es poden reconèixer les zones repetides.

En resum, l’objectiu més important d’aquest curs és ser capaç d’obrir una foto i saber ràpidament què i com fer per millorar-la en pocs minuts, (tant si l’hem de publicar a internet o imprimir-la) tal com sol ser la realitat del professional que no pot, per temps o pressupost, demanar retocs a una fotomecànica.

Laura Hoet (Argentina, 1976) és dissenyadora. Va acabar els seus estudis de Disseny en Comunicació Visual a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Nacional de la Plata, Buenos Aires. Amb àmplia experiència en el món editorial, està molt familiaritzada amb el retoc digital professional. Per la seva qualitat de maquetista en els seus inicis a les revistes de decoració com El Mueble, Cocinas y Baños, etc. i després com a directora d’art de la revista Descobrir Cuina. Aprèn directament amb els retocadors de fotomecànica tots els secrets i trucs d’aquest ofici. Mantenint alta exigència quant a control de la qualitat final, en la precisió de temperatura de color, modificació de fons, efectes i il·luminació. La seva especialitat és el retoc de fotografia gastronòmica i de decoració. En els últims temps especialitzada en preparació d’imatges per a web: diferents formats, optimització de visualització segons contingut de la imatge: textos, imatges, amb fons transparents, etc.
Actualment treballa en el departament de màrqueting del National Geographic, Speak Up, Història National Geographic i Viatges National Geographic (Espanya i Portugal) en l’editorial RBA.

Lloc: Bau, Escola Superior de Disseny (c/ Pujades, 118
08005 Barcelona)
Idioma: El curs es farà en la llengua que convinguin alumnes i professor.
Dia i hora: Divendres 25 de maig, de 16 a 20:00 hs
Preu: 130 €. Socis del FAD: 65 €

Preinscripció al curs

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament