FAD
Inici > Activitats > Inauguració del FADfest


Inauguració del FADfest

 

Coincidint amb la inauguració de l’exposició «El millor disseny de l’any», es donarà el tret de sortida de la tercera edició del FADfest, un esdeveniment que al llarg de quinze dies celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Una inauguració d’inauguracions en la qual també s’obriran les portes de les exposicions «Materialism European Tour», «The Swap Show» i «Close Talent».

L'exposició «El millor disseny de l'any» recull, fins al 31 d'octubre, al Disseny Hub Barcelona -seu del FAD-, les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny. «El millor disseny de l'any» és la mostra imprescindible per veure i entendre què es cou al món del disseny actualment.

En la mostra d'aquest any, s'hi exposaran més de 500 obres finalistes i guanyadores dels diversos premis convocats per les associacions que formen part del FAD, alguns amb més de cinquanta anys d'història, com els Premis Laus de disseny gràfic i comunicació visual, els Premis Delta de disseny industrial i els Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme. També en formen part les millors obres presentades als Premis ArtFAD d'art i artesania, les guanyadores del City to City Barcelona FAD Award a les millors iniciatives urbanes a escala internacional, les guanyadores dels ADC*E Awards de direcció d'art a escala europea, els guanyadors dels Premis FAD Sebastià Gasch d'Arts Parateatrals i els guanyadors dels Premis MODAFAD de dissenyadors de moda emergents.

En definitiva, aquesta exposició suma esforços per acostar el disseny a nous públics i donar una visió global del que s'està fent als diferents sectors creatius del nostre país.

Quan: 25 de juny del 2013.

Hora: 19h

On: Disseny Hub Barcelona - Pl. de les Glories Catalanes, 37-38

Accés lliure

Organitza: FAD

#FADfest #BDF2013

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament