FAD
Inici > Activitats > Petits editors, grans llibres


Petits editors, grans llibres

Dimecres 23, 19:30 h. Sala d'Exposicions del FAD

 

Petits editors, grans llibres

Organitzada pel FAD (Foment de les Arts i del Disseny), l'exposició «Petits editors, grans llibres» es planteja com una demostració de la fortalesa de les persones. Un aplaudiment als individus, col·lectius, emprenedors, amb opinió, compromesos, que comparteixen la necessitat d'expressar-se i el constant enfrontament amb l'adversitat. Es tracta d'una mostra de llibres publicats en els últims 15 anys on la cura per la qualitat del contingut i de la forma està molt per sobre del rendiment econòmic.

«Petits editors, grans llibres» és una exposició formada única i exclusivament per llibres i consta de prop 500 exemplars de 101 editorials. La mostra inclou gèneres molt diversos, des d'assaig a narrativa, passant per poesia, llibre il•lustrat, monografies, llibre de referència, guions, llibre infantil, còmic, o llibre d'artista, entre d'altres.

Aquesta gran quantitat de material ens permet reflexionar sobre els grans debats que es planteja el món editorial, en el present i en el futur. Com afectarà el llibre electrònic al llibre imprès? Com plantejar els drets d'autor en la distribució digital? Com difondre la tasca editorial quan es disposa d'escassos recursos econòmics? Com produir llibres respectant el medi ambient? L'exposició dóna a conèixer les estratègies de resistència dels petits editors en aquest marc de canvis estructurals.

Inauguració: 23 de desembre a les 19:30 h.
Sala d'Exposicions del FAD. Accés gratuït. De dilluns a divendres de 14 a 20 h. i dissabtes de 11 a 20 h.
Fins al 22 gener.

Horaris Festes de Nadal: dijous 24, d'11 a 15 h; divendres 25, tancat; dissabte 26 i diumenge 27, d'11 a 15 h; dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30, de 11 a 20 h; dijous 31, d'11 a 15 h. El divendres 1 de gener l'exposició romandrà tancada, mentre que el dissabte 2 i diumenge 3 obrirà de 11 a 20 h. A partir d'aquest dia l'exposició tornarà als horaris normals, exceptuant el dimecres 6 de gener, que romandrà tancada.

Després del seu pas pel FAD, l'exposició «Petits editors, grans llibres» iniciarà un cicle de itineràncies per biblioteques de tot Espanya.

http://www.fad.cat/petitseditors/

Organitza: FAD

Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament