Conferència / Conferencia, Premis / Premios

ED Conference

[cat]
Del 11 al 17 de maig es celebrarà a Zuric (Suïssa) el ED Festival, que inclou tres dies de conferències i la cerimònia d’entrega dels ED Awards, a part d’altres esdeveniments. L’Interessant de les conferències és que hi participen 15 estudis, agències o dissenyadors de 15 països diferents: Designiq (República Txeca), Magma (Alemanya), Scandinavian Design Group (Noruega), Group94 (Bèlgica), DVB (Suècia), Koeweiden Postman (Països Baixos), Designbolaget (Dinamarca ), Ginette Caron (Itàlia), Alex Trochut (Espanya), Lysergid (França), LOOVVOOL (Estònia), Synopsis (Romania), Beetroot (Grècia), Niklaus Troxler (Suïssa) i els Designers Republic (Regne Unit). Sé que encara falta molt, però si hi voleu anar, abans del dimecres hi ha un 25% de descompte en els tíkets. Per més informació visita el seu web www.ed-awards.com.

[es]
Del 11 al 17 de mayo se celebrará en Zurich (Suiza) el ED Festival, que incluye tres días de conferencias y la ceremonia de entrega de los ED Awards, además de otros eventos. Lo Interesante de las conferencias es que participan 15 estudios, agencias o diseñadores de 15 países diferentes: Designiq (República Checa), Magma (Alemania), Scandinavian Design Group (Noruega), Group94 (Bélgica), DVB (Suecia), Koeweiden Postman (Países Bajos), Designbolaget (Dinamarca), Ginette Caron (Italia), Alex Trochut (España), Lysergid (Francia), LOOVVOOL (Estonia), Synopsis (Rumania), Beetroot (Grecia), Niklaus Troxler (Suiza) y los Designers Republic (Reino Unido). Sé que todavía falta mucho, pero si quieres ir, antes del miércoles hay un 25% de descuento en los tíkets. Para más información visita su web www.ed-awards.com.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Required Fields