Art / Arte, Exposició / Exposición, Històric / Histórico

Imatgeria popular

[cat]
La setmana passada es va inaugurar al Palau Moja de Barcelona l’exposició Imatgeria Popular. La col·lecció d’imatge impresa de l’arxiu Joan Amades. L’exposició, que es fa per els 50 anys de la mort del folklorista català més prolífic, mostra unes 2.000 imatges dels 13.000 documents que hi ha a la biblioteca del Centre de Protecció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, que en Joan Amades (www.joanamades.cat) va anar recopilant al llarg de la seva vida i que va donar a la ciutat de Barcelona. Després de 8 anys de catalogació, classificació i indexació, en aquesta exposició podreu gaudir d’una gran varietat de grafisme històric i popular. L’exposició es podrà veure fins el 27 de setembre. També s’editarà un catàleg amb estudis de l’evolució de la imatgeria popular catalana.

[es]
La semana pasada se inauguró en el Palau Moja de Barcelona la exposición Imagenes Populares. La colección de imagen impresa del archivo Joan Amades. La exposición, que se hace por los 50 años de la muerte del folclorista catalán más prolífico, muestra unas 2.000 imágenes de los 13.000 documentos que hay en la biblioteca del Centre de Protecció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, que Joan Amades (www.joanamades.cat) fue recopilando a lo largo de su vida y que donó a la ciudad de Barcelona. Después de 8 años de catalogación, clasificación e indexación, en esta exposición podrás disfrutar de una gran variedad de grafismo histórico y popular. La exposición se podrá ver hasta el 27 de septiembre. También se editará un catálogo con estudios de la evolución de la imaginería popular catalana.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields