Exposició / Exposición, Il·lustració / Ilustración

Arround the World /Across the universe

[cat]
Avui s’inaugura a la Vallery de Barcelona l’exposició Arround the World / Across the universe un viatge per l’imaginari dels singapuresos :phunk studio (www.phunkstudio.com). Ens presentaran un estudi detallat de les obres d’art de les sèries Universe i New World, on han desenvolupat una original tècnica d’il·lustració vectorial inspirada en les pantalles de mig to i les tècniques d’ombrejat del còmic i del manga. Tenint en compte les seves influencies: el folklore, l’artesania i la filosofia tradicional xinesa, el cinema wuxia de Hong Kong, la subcultura otaku japonesa i la cultura popular occidental en temes d’art i disseny… El resultat multicultural pot ser molt interessant. Avui a les vuit del vespre, i fins el 7 de novembre. Més informació a www.vallery.es.

[es]
Hoy se inaugura en la Vallery de Barcelona la exposición Arround the World / Across the universe un viaje por el imaginario de los singapurenses: phunk studio (www.phunkstudio.com). Nos presentarán un estudio detallado de las obras de arte de las series Universe y New World, donde han desarrollado una original técnica de ilustración vectorial inspirada en las pantallas de medio tono y las técnicas de sombreado del cómic y del manga. Teniendo en cuenta sus influencias: el folclore, la artesanía y la filosofía tradicional china, el cine wuxi de Hong Kong, la subcultura otaku japonesa y la cultura popular occidental en temas de arte y diseño… El resultado multicultural puede ser muy interesante. Hoy a las ocho de la tarde, y hasta el 7 de noviembre. Más información en www.vallery.es.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields