Alternatiu / Alternativo, Conferència / Conferencia, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Interactiu / Interactivo, Laus, Packaging, Premis / Premios, Producció / Producción, Publicitat / Publicidad

Viscom 360º

[cat]
Demà dijous 22 s’inaugura a la Feria de Madrid l’Exposició Internacional per a la Indústria de la Comunicació Visual Viscom Sign 360º. Aquesta fira està pensada tant per a professionals del sector com per tots aquells empresaris que busquen solucions de comunicació visual. A l’àrea Viscom podreu trobar un gran ventall de les noves tecnologies per a la impressió digital en molts formats i sobre molts materials. A la part Digital Signage trobareu solucions de publicitat digital i per al punt de venda. A l’àrea Indigital estan reunides les solucions per als centres de tractament digital de la imatge. Finalment, les solucions per el disseny i la innovació les trobarem a Design & innovation. A part també hi haurà varies activitats paral·leles com l’entrega dels premis Anuaria, les interessants conferències del Creatividad 361º: la d’en Pablo Correa, director d’art de Kastner & Partners; Tres Tipos Gráficos; en Jordi Urbea, director creatiu d’OgilvyOne i Ogilvy Interactive; en Tilman Solé, director de disseny de Summa, juntament amb en Daniel Bembibre; i la de l’Álvaro Rey, director de l’estudi Waskman. També podrem gaudir de l’exposició Always Chapas 2.0, on es mostren unes mil xapes de solapa dissenyades expressament per aquesta exposició (alwayschapas.blogspot.com). També podreu visitar diferents exposicions dels concursos de disseny i publicitat com el palmarès de El Sol 24º Festival Publicitario Iberoamericano, la XII edició dels Premis Best Pack i evidentment els nostres Laus d’enguany. Tot això i molt més fins el proper dissabte 24 d’octubre. Per més informació www.viscomspain.com.

[es]
Mañana jueves 22 se inaugura en la Feria de Madrid la Exposición Internacional para la Industria de la Comunicación Visual Viscom Sign 360 º. Esta feria está pensada tanto para profesionales del sector como para todos aquellos empresarios que buscan soluciones de comunicación visual. En el área Viscom podrás encontrar un gran abanico de las nuevas tecnologías para la impresión digital en muchos formatos y sobre muchos materiales. En la parte Digital Signage encontrarás soluciones de publicidad digital y para el punto de venta. En el área Indigital están reunidas las soluciones para los centros de tratamiento digital de la imagen. Finalmente, las soluciones para el diseño y la innovación las encontraremos en Design & innovation. Además también habrá varias actividades paralelas como la entrega de los premios Anuaria, las interesantes conferencias del Creatividad 361º: la de Pablo Correa, director de arte de Kastner & Partners; Tres Tipos Gráficos; Jordi Urbea, director creativo de OgilvyOne y Ogilvy Interactive, Tilman Solé, director de diseño de Summa, junto con Daniel Bembibre, y la de Álvaro Rey, director del estudio Waskman. También podremos disfrutar de la exposición Always Chapas 2.0, donde se muestran unas mil chapas de solapa diseñadas expresamente para esta exposición (alwayschapas.blogspot.com). También podréis visitar diferentes exposiciones de los concursos de diseño y publicidad como el palmarés de El Sol 24º Festival Publicitario Iberoamericano, la XII edición de los Premios Best Pack y evidentemente nuestros Laus de este año. Todo esto y mucho más hasta el próximo sábado 24 de octubre. Para más información www.viscomspain.com.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields