Exposició / Exposición, Il·lustració / Ilustración

Humanimal

[cat]
Aquest proper dijous, 26 de novembre, a les vuit del vespre s’inaugura a la Vallery l’exposició Humanimal de’n Jörn Kaspuhl (www.kaspuhl.com). En Jörn és un il·lustrador de prop d’Hamburg. Va estudiar al departament de disseny de la Universitat de Ciències Aplicades d’Hamburg, i abans de graduar-se al 2008 ja treballava com a freelance per un munt de revistes. Al febrer d’aquest any va passar a formar part dels il·lustradors que representa l’agència internacional Duch Uncle. L’exposició Humanimal representa el compendi essencial dels seus temes visuals preferits, on els detallats retrats humans es nodreixen de la mística i l’ornamentació del món de la natura. Il·lustracions fetes a ma, amb traçades gruixudes i línies clares. L’exposició la podreu visitar fins el 15 de gener. Per més informació www.vallery.es.

[es]
Este próximo jueves, 26 de noviembre, a las ocho de la tarde se inaugura en la Vallery la exposición Humanimal de Jörn Kaspuhl (www.kaspuhl.com). Jörn es un ilustrador de cerca de Hamburgo. Estudió en el departamento de diseño de la Universidad de Ciencias Aplicadas de Hamburgo, y antes de graduarse en el 2008 ya trabajaba como freelance para un montón de revistas. En febrero de este año pasó a formar parte de los ilustradores que representa la agencia internacional Duch Uncle. La exposición Humanimal representa el compendio esencial de sus temas visuales favoritos, donde los detallados retratos humanos se nutren de la mística y la ornamentación del mundo de la naturaleza. Ilustraciones hechas a mano, con trazos gruesos y líneas claras. La exposición la podréis visitar hasta el 15 de enero. Para más información www.vallery.es.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields