ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Històric / Histórico

La Cadena del FAD: Pla-Narbona

[cat]
Aquest dilluns 14 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Auditori del FAD se li farà un homenatge a en Josep Pla-Narbona, dins dels cicles que des de fa uns anys organitza el FAD per reconèixer la tasca dels que han estat Mestres de la casa. En Pla-Narbona, a part de la gran aportació al món gràfic i la comunicació del nostre país, també va ser un dels fundadors i primer president de la nostra associació, Grafistes FAD (actualment ADG-FAD) i impulsor dels Premis Laus de disseny gràfic. Aquest serà un homenatge on amics i col·legues faran un repàs a la trajectòria professional de’n Josep, des d’un punt de vista més personal i proper. Per més informació, visiteu el web del FAD www.fad.cat.

[es]
Este lunes 14 de diciembre, a las siete y media de la tarde, en el Auditorio del FAD se le hará un homenaje a Josep Pla-Narbona, dentro de los ciclos que desde hace unos años organiza el FAD para reconocer la labor de los que han sido Maestros de la casa. Pla-Narbona, aparte de la gran aportación al mundo gráfico y la comunicación de nuestro país, también fue uno de los fundadores y primer presidente de nuestra asociación, Grafistas FAD (actualmente ADG-FAD) e impulsor de los Premios Laus de diseño gráfico. Este será un homenaje donde amigos y colegas harán un repaso a la trayectoria profesional de Josep, desde un punto de vista más personal y próximo. Para más información, visitad la web del FAD www.fad.cat.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields