Alternatiu / Alternativo, Exposició / Exposición, Fotografia / Fotografía

Facebox Project

[cat]
Sé que la majoria d’activitats que anuncio en aquest blog es duen a terme principalment a Barcelona i Madrid, per això quan m’arriba alguna iniciativa d’altres indrets m’encanta difondre-ho, sobretot si són tant diferents com aquesta. Facebox Project és un projecte ideat pel fotògraf Miurihausen (Ventura Mendoza), on artistes urbans, grafiteros, tatuadors, il·lustradors, dissenyadors gràfics i fotògrafs, customitzen una caixa de cartró blanca com si d’un cap es tractes. L’objectiu és fotografiar als participants, no com a persones amb cara, sinó com a artista amb el seu propi art, o sigui l’altre jo del creador. Els participants son la Judit i en Marcos de La Tragedia Punto Net, en Txemy i en ZeZ608 de Chicharro Tattoo Gallery, en Pachu de Santa Cruz Tattoo, en Pedri Autero, l’Ivan Retamas, LSD, l’Erik Batista, M▲uro, la Luluplay, en Muro, en Maykel d-men-t, MundoCaco y KcD. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres, 15 de gener, a dos quarts de vuit a la Chicharro Tattoo Gallery, de Santa Cruz de Tenerife (a les illes menors allunyades dels E.E.U.U.) Per més informació podeu visitar el blog del projecte faceboxproject.wordpress.com.  Per tots aquells que podeu gaudir del bon temps de les Illes Canàries, l’exposició la podreu visitar fins el 4 de febrer.

[es]
Sé que la mayoría de actividades que anuncio en este blog se llevan a cabo principalmente en Barcelona y Madrid, por eso cuando me llega alguna iniciativa de otros lugares me encanta difundirlo, sobre todo si son tan diferentes como esta. Facebox Project es un proyecto ideado por el fotógrafo Miurihausen (Ventura Mendoza), donde artistas urbanos, grafiteros, tatuadores, ilustradores, diseñadores gráficos y fotógrafos, customizan una caja de cartón blanca como si de una cabeza se tratara. El objetivo es fotografiar a los participantes, no como personas con cara, sino como artista con su propio arte, o sea el otro yo del creador. Los participantes son Judit y Marcos de La Tragedia Punto Net, Txemy y ZeZ608 de Chicharro Tattoo Gallery, Pachu de Santa Cruz Tattoo, Pedri Auter, Ivan Retamas, LSD, Erik Batista, M▲uro, Luluplay, Muro, Maykel d-men-t, MundoCaco y KcD. La exposición se inaugurará el próximo viernes, 15 de enero, a las siete y media en la Chicharro Tattoo Gallery, de Santa Cruz de Tenerife (en las islas menores alejadas de los E.E.U.U.) Para más información podéis visitar el blog del proyecto faceboxproject.wordpress.com. Para todos aquellos que podéis disfrutar del buen tiempo de las Islas Canarias, la exposición la podréis visitar hasta el 4 de febrero.

12-01-10

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields