Alternatiu / Alternativo, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Opinió / Opinión

Designers for Haiti

[cat]
D’ençà dels terratrèmols que va patir Haití el 12 de gener, molts han estat els particulars i col·lectius que intenten ajudar a la seva manera. Doncs bé, els dissenyadors gràfics no en som una excepció. Per una banda, els de Gràffica.info (designers-for-haiti) s’han inventat una marca on aglutina un munt d’activitats per poder recollir diners per poder ajudar en el possible. També, evidentment, fer donacions en metàl·lic a la Creu Roja. Per altre banda el col·lectiu Sense Sangs, format per alumnes de l’escola Bau, també s’han mobilitzat. La seva proposta és que qui vulgui col·laborar-hi, pot cedir una peça gràfica: poster, llibre,fotos, il·lustracions, catàlegs, maquetes… i s’exposaran a l’escola, juntament amb subhasta benèfica per recollir diners. Si hi esteu interessats en aquesta iniciativa hi ha poc temps, la data límit és demà dia 22 de gener. Trobareu més informació al seu web www.sensesangs.com.

[es]
Desde los terremotos que sufrió Haití el 12 de enero, muchos han sido los particulares y colectivos que intentan ayudar a su manera. Pues bien, los diseñadores gráficos no somos una excepción. Por un lado, los de Gráffica.info (designers-for-haiti) se han inventado una marca que aglutina un montón de actividades para recoger dinero para poder ayudar en lo posible. También, evidentemente, hacer donaciones en metálico a la Cruz Roja. Por otro lado el colectivo Sense Sangs, formado por alumnos de la escuela Bau, también se han movilizado. Su propuesta es que quien quiera colaborar en él, puede ceder una pieza gráfica: poster, libro, fotos, ilustraciones, catálogos, maquetas … y se expondrán en la escuela, junto con subasta benéfica para recoger dinero. Si estáis interesados en esta iniciativa hay poco tiempo, la fecha límite es mañana día 22 de enero. Encontraréis más información en su web www.sensesangs.com.

1 Comment

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields