Conferència / Conferencia, Editorial, Exposició / Exposición, Motion graphics, Socis / Socios, Tipografia / Tipografía, Workshop

Typo Week 2

[cat]
Ara que els curs acadèmic ja s’està acabant, els de l’escola Bau organitzen del 5 al 10 de juliol, les segones Jornades Tipogràfiques. Una setmana amb exposicions, tallers i conferències al voltant de la tipografia, el disseny editorial i l’animació de tipus –no confondre amb els tipus mòbils : ) –. A nivell d’exposicions podreu visitar la del Type Director’s Club de Nova York i la de l’Art Director’s Club d’Europa 2009 (ADC*E). De conferències, que es faran el divendres i el dissabte, n’hi ha un munt, us destaco la de  Type-o-Tones “Una llarga i dilatada història”, la d’en David Quay i en Ramiro Espinoza, la de Dvein, la d’en Joel Lozano, o la d’en Mich Micenmacher “Motion Tipogràfic”, entre moltes altres. De workshops també teniu una bona llista on triar, n’hi ha de molt evidents com el de “Type & Motion” que imparteix en Magi Campo, el de “Tipus de fusta i Supertipo Veloz”, impartit per en Joan Pujagut –he de dir que l’any passat el vaig fer i em va agradar molt poder veure i treballar amb els tipus mòbils–. D’altres tenen títols més suggerents com l'”Abecedari BCN” de l’Hernán Ordóñez, o “El perfum visual de les nostres ciutats” de la Köln International School of Design. També hi ha la d’en Yomar Augusto i el del col·lectiu fanzinero Papermind. Trobareu més informació i el programa complert a www.jornadastipograficas.com. Ah, i com sempre el millor està al final, el dissabte al migdia hi ha el vermut de comiat!
Com que l’ADG-FAD hi col·labora, tots els socis tenim un 25% de descompte en les inscripcions. I per aquells que sigueu ràpids, tenim 5 entrades gratuïtes per a la totalitat de les jornades, per els cinc primers socis que enviïn un e-mail a isabel arrova adg-fad.org. Anímat a participar!

[es]
Ahora que el curso académico ya se está acabando, los de la escuela Bau organizan del 5 al 10 de julio, las segundas Jornadas Tipográficas. Una semana con exposiciones, talleres y conferencias en torno a la tipografía, el diseño editorial y la animación de tipos –no confundir con los tipos móviles : ) –. A nivel de exposiciones se podrà visitar la del Type Director’s Club de Nueva York y la del Art Director’s Club de Europa 2009 (ADC*E). De conferencias, que se harán el viernes y el sábado, hay un montón, os destaco la de Type-o-Tones “Una larga y dilatada historia”, la de David Quay y Ramiro Espinoza, la de Dvein, la de Joel Lozano, o la de Mich Micenmacher “Motion tipográfico”, entre muchas otras. De workshops también tienes una buena lista donde elegir, hay de muy evidentes como el de “Type & Motion” que imparte Magi Campo o el de “Tipos de madera y Supertipo Veloz”, impartido por Joan Pujagut -debo decir que el año pasado lo hice y me gustó mucho poder ver y trabajar con los tipos móviles. Otros tienen títulos más sugerentes como el “Abecedario BCN” de Hernán Ordóñez, o “El perfume visual de nuestras ciudades” de la Köln International School of Design. También hay el de Yomara Augusto y el del colectivo fanzinero Papermind. Encontraréis más información y el programa completo en www.jornadastipograficas.com. ¡Ah, y como siempre lo mejor está al final, el sábado al mediodía hay el vermut de despedida!
Como ADG-FAD colabora con las jornadas, todos los socios tenemos un 25% de descuento en las inscripciones. Y para aquellos que seáis rápidos, tenemos 5 entradas gratuitas, para la totalidad de las jornadas, para los cinco primeros socios que envíen un e-mail a isabel arroba adg-fad.org. ¡Anímate a participar!

1 Comment

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields