Chill Laus, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Interactiu / Interactivo, Xerrada / Charla

CL BCN 48

[cat]
El curs escolar ja s’està acabant i l’estiu ja el tenim aquí, però com que estem a finals de mes, aquest dimecres 30 de juny a les vuit del vespre, encara tenim la darrera sessió de Chill Laus de la temporada a Barcelona. En aquesta ocasió el dediquem a l’actualitat del nostre context més immediat, els Grand Laus 2010. Per una banda tindrem a l’estudi Losiento (www.losiento.net), guanyador en la categoria en la Disseny Gràfic, i per l’altre a André Pessoa de l’estudi APS&co (www.andrepessoa.com) guanyador en la categoria d’Interactius. Tots dos ens explicaran el projecte amb el que han obtingut el Grand Laus, així com la seva manera de treballar en general. Recordeu que com a bon Chill Laus podreu intervenir en qualsevol moment. Per celebrar el final de temporada, en acabar la sessió sortejarem tres exemplar del Llibre Laus 2010. Per més informació i inscripcions www.fad.cat/adg/chilllaus.

[es]
El curso escolar ya se está acabando y el verano ya lo tenemos aquí, pero como estamos a finales de mes, este miércoles 30 de junio a las ocho de la tarde, todavía tenemos la última sesión de Chill Laus de la temporada en Barcelona. En esta ocasión lo dedicamos a la actualidad de nuestro contexto más inmediato, los Grand Laus 2010. Por un lado tendremos al estudio Losiento (www.losiento.net), ganador en la categoría en la Diseño Gráfico, y por el otro a André Pessoa del estudio APS&co (www.andrepessoa.com) ganador en la categoría de Interactivos. Ambos nos explicarán el proyecto con el que han obtenido el Grand Laus, así como su manera de trabajar en general. Recuerda que como buen Chill Laus podrá intervenir en cualquier momento. Para celebrar el final de temporada, al acabar la sesión sortearemos tres ejemplar del Libro Laus 2010. Para más información e inscripciones www.fad.cat/adg/chilllaus.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields