ADG FAD, Concursos, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Opinió / Opinión

Chache, en Las Canarias tampoco nos valoran

[cat] Vaja, a sobre que no ens ha tocat la “grossa”, ens trobem amb un altre concurs mal muntat, dels que fan treballar a la gent de franc si no els sona la flauta i l’encerten. És el Concurs internacional d’idees per a la creació d’un logotip comú per als Parcs Naturals de Canaries, on a part de entregar un munt de documentació per participar, mentre siguis persona física o jurídica (no cal que siguis dissenyador gràfic), s’obliga a cedir els drets de la propietat intel·lectual i/o industrial de l’obra guardonada i de les finalistes a l’organitzador, quedant-se tots els drets de modificar-la segons els convingui. Les peces presentades passaran una preselecció i una selecció per part de dos jurats diferents on no hi ha cap professional del disseny gràfic, tot i que poden delegar el vot a qui vulguin. Finalment de les obres presentades s’escollirà la guardonada per votació popular via internet. Evidentment es reserven el dret que el concurs quedi desert. Podeu indignar-vos llegint les bases al seu lloc web (www.gesplan.es) o al Boletin Oficial de Canarias del 4 de novembre. En fi, confiem que de cara al nou any les empreses i entitats públiques comencin a tenir una mica de seny!

Apa, bon Nadal!

[es] Vaya, encima que no nos ha tocado el “gordo”, nos encontramos con otro concurso mal montado, de los que hacen trabajar a la gente gratis si no les suena la flauta y aciertan. Es el Concurso internacional de ideas para la creación de un logotipo común para los Parques Naturales de Canarias, donde a parte de entregar un montón de documentación para participar, mientras seas persona física o jurídica (no hace falta que seas diseñador grafico), se obliga a ceder los derechos de la propiedad intelectual y/o industrial de la obra galardonada y de las finalistas al organizador, quedándose todos los derechos de modificarla según les convenga. Las piezas presentadas pasarán una preselección y una selección por parte de dos jurados diferentes donde no hay ningún profesional del diseño gráfico, aunque pueden delegar el voto a quien quieran. Finalmente de las obras presentadas se escogerá la galardonada por votación popular vía internet. Evidentemente se reservan el derecho que el concurso quede desierto. Puedes indignarte leyendo las bases en su sitio web (www.gesplan.es) o en el Boletín Oficial de Canarias del 4 de noviembre. En fin, confiemos en que de cara al nuevo año las empresas y entidades públicas empiecen a tener un poco de cordura!

Venga, ¡feliz Navidad!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields