ADG FAD, Audiovisual, Motion graphics, Xerrada / Charla

Broad.cat Dual #4

[cat] Després de tres edicions del Broad.cat Dual, amb molt d’èxit a Barcelona, la propera trobada informal sobre disseny gràfic audiovisual, que organitza l’ADG-FAD, es farà a Madrid, ja que a la capital hi ha un bon grup de professionals que també hem de cuidar. En aquesta 4a edició sota el títol “Televisió 3D. Estafa o realitat?” en Ricardo Fernández, cap de disseny gràfic de Digital + (www.plus.es), ens parlarà de la seva experiència i com va arribar al 3D, i dels diferents èxits i fracassos que hi ha hagut arreu. Per altre banda en Gregorio Rodríguez Pérez (www.grpstudio.com) serà el convidat com a talent emergent, que serà entrevistat per en Wenceslao Sanz, cofundador de Domestika.org. Com tots els Broad.cat Duals l’entrada és gratuïta, però cal inscriure’s aquí. L’acte es farà el proper divendres 18 de març a les set de la tarda, a l‘Espacio CAMON (www.tucamon.es). Si per qualsevol cosa no podeu assistir-hi, des del web de CAMON es retransmetrà en directe via streaming. Això sí, et perdràs el networking que normalment es genera en aquesta mena d’esdeveniments…

[es] Después de tres ediciones del Broad.cat Dual, con mucho éxito en Barcelona, el próximo encuentro informal sobre diseño gráfico audiovisual, que organiza ADG-FAD, se celebrará en Madrid, ya que en la capital hay un buen grupo de profesionales que también debemos cuidar. En esta 4ª edición bajo el título “Televisión 3D. ¿Timo o realidad?” Ricardo Fernández, jefe de diseño gráfico de Digital + (www.plus.es), nos hablará de su experiencia y cómo llegó al 3D, y los diferentes logros y fracasos que ha habido por el mundo. Por otro lado Gregorio Rodríguez Pérez (www.grpstudio.com) será el invitado como talento emergente, que será entrevistado por Wenceslao Sanz, cofundador de Domestika.org. Como todos los Broad.cat Duales la entrada es gratuita, pero hay que inscribirse aquí. El acto se realizará el próximo viernes 18 de marzo a las siete de la tarde, en el Espacio CAMON (www.tucamon.es). Si por cualquier cosa no puedes asistir, desde la web de CAMON se retransmitirá en directo vía straemaing. Eso sí, te perderás el networking que normalmente se genera en este tipo de eventos…

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields