ADG FAD, Audiovisual, Crònica / Crónica, Motion graphics, Xerrada / Charla

Gregorio Rodríguez Vs Ricardo Fernández en 3D: Broad.cat Dual 4

En Wenceslao Sanz xerran amb en Gregorio Rodríguez

[cat] El passat divendres 18 de març va tenir lloc al Espacio CAMON de Madrid la quarta edició del Broad.cat Dual. Per sort l’acte es va retransmetre via streaming i el vaig poder seguir des de caseta, però m’hagués encantat ser-hi present. Aquest cop no us faré un llarg resum del que es va parlar, ja que si voleu veure’l està penjat al web www.tucamon.es. Us recomano que si teniu per casa unes ulleres 3D bicolor les tingueu preparades, ja que han editat certes peces per gaudir-les tal com s’havien plantejat. Per desgràcia la primera xerrada, amb en Gregorio Rodríguez, va fallà l’àudio, però em vaig poder fer una idea de la seva feina. A la segona part en Ricardo Fernández, de Digital +, va explicar com es va introduir al món de les imatges en 3D, els diferents sistemes i artefactes que anava trobant, així com els diferents intents que ha fet l’industria audiovisual referent a l’experiència de veure imatges sortint de la pantalla.
A nivell de com va anar la cosa, us comentaré que a nivell on-line no érem mases els connectats, i pel que podíem veure de la sala, no es veia plena del tot, tot i que l’aforament s’havia omplert feia dies… si us apunteu a una xerrada o conferència i després no hi podeu assistir, aviseu, que sempre hi ha gent que es queda a la llista d’espera.
Encara que potser un divendres a les vuit de la tarda la gent no està per conferències…

Mich Micenmacher charlando con Ricardo Fernández

[es] El pasado viernes 18 de marzo tuvo lugar en el Espacio CAMON de Madrid la cuarta edición del Broad.cat Dual. Por suerte el acto se retransmitió vía streaming y lo pude seguir desde casita, pero me hubiera encantado estar presente. Esta vez no os haré un largo resumen de lo que se habló, ya que si queréis verlo está colgado en la web www.tucamon.es. Os recomiendo que si tenéis por casa unas gafas 3D bicolor las tengáis preparadas, ya que han editado ciertas piezas para disfrutarlas como se habían planteado. Por desgracia la primera charla, con Gregorio Rodríguez, falló el audio, pero me pude hacer una idea de su trabajo. En la segunda parte Ricardo Fernández, de Digital +,  explicó cómo se introdujo en el mundo de las imágenes en 3D, los diferentes sistemas y artilugios que iba encontrando, así como los diferentes intentos que ha hecho la industria audiovisual referente a la experiencia de ver imágenes saliendo de la pantalla.
A nivel de cómo fue la cosa, os comentaré que a nivel on-line no éramos muchos los conectados, y por lo que podíamos ver de la sala, no se veía llena del todo, aunque el aforo se había llenado hacía días… si os apuntáis a una charla o conferéncia y luego no podéis asistir, avisad, que siempre hay gente que se queda en la lista de espera.
Aunque tal vez un viernes a las ocho de la tarde la gente no está para conferencias…

El público, físico, del Broad.cat Dual #4 en el Espacio CAMON de Madrid

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields