ADC*E, ADG FAD, Conferència / Conferencia, Editorial, Exposició / Exposición, Formació / Formación, Motion graphics, Socis / Socios, Tipografia / Tipografía, Workshop

Typo Week 3

[cat] Un any més, l’escola Bau de Barcelona organitza del 5 al 9 de juliol les terceres Jornades Tipogràfiques – Typo Week (+ info). Una setmana plena de workshops, exposicions i conferències al voltant de la lletra: tipografia, disseny editorial i motion graphics. Aquestes jornades són ideals per tots aquells professionals i estudiants que vulguin gaudir mentre aprenen amb diferents activitats culturals i experimentals, a l’hora que pedagogiques. Aquest any podrem gaudir dels coneixements de prestigiosos professionals tan nacionals com internacionals, com en David Quay dels Paissos Baixos, en Xavier Encinas de França, Fons Hickmann M23 d’Alemanya, Timba Smits del Regne Unit, l’Alexandre Dimos també de França i els nacionals Andreu Balius, Base Motion, estudio Mucho, Marc Salinas, Manuel Sesma, Ivan Castro o Chema Ribagorda entre altres. A part podrem veure la selecció de l’ADC*E 2010 i en primícia la del Type Directors Club de Nova York. Igual que els altres anys, com que l’ADG-FAD és un dels col·laboradors, tots els socis que s’inscriguin obtindran un 20% de descompte… I també com els altres anys tenim 5 entrades gratuïtes per a la totalitat de les jornades per als primers cinc socis que s’inscriguin, acreditant que son socis. Apunta’t ja!

[es] Un año más, la escuela Bau de Barcelona organiza del 5 al 9 de julio las terceras Jornadas Tipográficas – Typo Week (+ info). Una semana llena de workshops, exposiciones y conferencias en torno a la letra: tipografía, diseño editorial y motion graphics. Estas jornadas son ideales para todos aquellos profesionales y estudiantes que quieran disfrutar mientras aprenden con diferentes actividades culturales y experimentales, a la vez que pedagógicas. Este año podremos disfrutar de los conocimientos de prestigiosos profesionales tanto nacionales como internacionales, como David Quay de los Países Bajos, Xavier Encinas de Francia, Fons Hickmann M23 de Alemania, Timba Smits del Reino Unido, Alexandre Dimos también de Francia y los nacionales Andreu Balius, Base Motion, estudio Mucho, Marc Salinas, Manuel Sesma, Ivan Castro o Chema Ribagorda entre otros. Aparte podremos ver la selección del ADC*E 2010 y en primicia la del Type Directors Club de Nueva York. Al igual que los otros años, como que ADG-FAD es uno de los colaboradores, todos los socios que se inscriban obtendrán un 20% de descuento… Y también como los otros años tenemos 5 entradas gratuitas para la totalidad de las jornadas para los primeros cinco socios que se inscriban, acreditando que son socios. ¡Apúntate ya!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields