ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Formació / Formación, Producció / Producción, Socis / Socios

De la imaginació a la impressió / De la imaginación a la impresión

[cat] Fa dies que amb companys de feina fem broma sobre el fet de ser dissenyador o preimpressor. Tot i que tenim un pique sa, és molt habitual que molts dissenyadors no sapiguem massa certs aspectes tècnics bàsics per a produir les nostres feines d’una manera correcte. Alguns comenten que això no cal saber-ho, ja ho solucionaran els de la imprempta. Però per a la majoria de dissenyadors és igual d’important una bona idea com una bona realització. I quan una feina no surt com havíem pensat, no és sempre culpa de l’impremta. Per això els de Roland DG Iberia (www.rolanddgiberia.com) juntament amb l’ADG-FAD convidem als socis del FAD (places limitades) a un seminari pràctic on podrem tenir contacte amb les darreres novetats tècniques en impressió digital. El seminari es realitzarà el 5 i 12 de juliol a les instal·lacions de Roland a Cerdanyola del Vallès. Es començarà amb un cas d’èxit, el de Vinils Chispum (www.chispum.com), on Javi Rollo ens explicarà com les noves tecnologies s’han posat al servei del dissenyador. També s’explicarà tot el que cal saber abans d’imprimir en digital: gestió del color, diferències entre perifèrics d’entrada i sortida, formats d’arxius més freqüents, el disseny vectorial o els efectes especials (metal·litzats, imprimir amb blanc o relleus). Per altre banda el segon dia es tocarà el tema del RIP, les seleccions de sortida (solvent, UV, sublimació). Però no us penseu que tan sols serà escoltar, la gràcia serà poder provar-ho amb els nostres propis treballs. Trobareu més informació aquí.

[es] Hace días que con compañeros de trabajo bromeamos sobre el hecho de ser diseñador o preimpresor. Aunque tenemos un pique sano, es muy habitual que muchos diseñadores no sepamos demasiado ciertos aspectos técnicos básicos para producir nuestros trabajos de una manera correcta. Algunos comentan que ésto no es necesario saberlo, ya lo solucionarán los de la imprenta. Pero para la mayoría de diseñadores es igual de importante una buena idea como una buena realización. Y cuando un trabajo no sale como habíamos pensado, no es siempre culpa de la imprenta. Por eso los de Roland DG Iberia (www.rolanddgiberia.com) junto con ADG-FAD invitamos a los socios del FAD (plazas limitadas) a un seminario práctico donde podremos tener contacto con las últimas novedades técnicas en impresión digital. El seminario se realizará el 5 y 12 de julio en las instalaciones de Roland en Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Se comenzará con un caso de éxito, el de Vinilos Chispum (www.chispum.com), donde Javi Rollo nos explicará cómo las nuevas tecnologías se han puesto al servicio del diseñador. También se explicará todo lo que se necesita saber antes de imprimir en digital: gestión del color, diferencias entre periféricos de entrada y salida, formatos de archivos más frecuentes, el diseño vectorial o los efectos especiales (metalizados, imprimir con blanco o relieves). Por otro lado el segundo día se tocará el tema del RIP, las selecciones de salida (solvente, UV, sublimación). Pero no penséis que sólo será escuchar, la gracia será poder probarlo con nuestros propios trabajos. Encontraréis más información aquí.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields