ADG FAD, Alternatiu / Alternativo, Motion graphics, Xerrada / Charla

Broad.cat Dual #6

[cat] Després de dues sessions a Madrid, el Broad.cat Dual torna a Barcelona per acomiadar la temporada. Sota el títol de “Què va ser abans, l’eina o l’autor? La gràfica generativa en l’entorn audiovisual”, l’Aleix Fernández, director creatiu d’Onionlab (www.onionlab.com), serà entrevistat per l’Alba G. Corral sobre com el software fet a mida pot reinventar tot el llenguatge audiovisual, o la noció d’autoria. A part d’alguns exemples d’obres generatives faran una experiència interactiva amb el public. Pel que fa al nou talent, l’Adrián Rodríguez entrevistarà als d’Otroplan (www.otroplan.com), autors, d’entre altres, de la serie animada Ratatopo. La sessió es farà a l’Antiga Fàbrica Damm. L’entrada és de franc, però cal reservar plaça. Trobareu més informació a www.broad.cat. o al Facebook.

[es] Después de dos sesiones en Madrid, el Broad.cat Dual vuelve a Barcelona para despedir la temporada. Bajo el título de “¿Qué fue antes, la herramienta o el autor? La gráfica generativa en el entorno audiovisual”, Aleix Fernández, director creativo de Onionlab (www.onionlab.com), será entrevistado por Alba G. Corral sobre cómo el software hecho a medida puede reinventar todo el lenguaje audiovisual, o la noción de autoría. Aparte de algunos ejemplos de obras generativas harán una experiencia interactiva con el público. En cuanto al nuevo talento, Adrián Rodríguez entrevistará a los de Otroplan (www.otroplan.com), autores, entre otros, de la serie animada Ratatopo. La sesión se realizará en la Antigua Fábrica Damm. La entrada es gratis, pero hay que reservar plaza. Más información en www.broad.cat. o en el Facebook.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields