ADG FAD, Chill Laus, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Interactiu / Interactivo, Xerrada / Charla

CL 59 BCN

[cat] Com ja hem pogut notar en l’ambient, el nou curs ja està aquí, i com que el proper dimecres ja és el darrer del mes, tenim una nova edició de Chill Laus a Barcelona. El proper dimecres 28 de setembre, a les vuit del vespre, tindrem de convidats als membres de l’estudi Esiete (www.esiete.com). Aquest estudi barceloní, té a la ciutat de Barcelona com a objecte, context o escenari en molts dels seus projectes. Ens ensenyaran i comentaran les seves darreres feines més destacades, com el projecte Passeigdegracia.com o la col·laboració amb els Mucho per a la campanya del FADfest, amb que varem començar aquest estiu el Barcelona Design Festival, així com la campanya per a la propera BCN Design Week, que serà el punt final del Festival. Per més informació i apuntar-vos-hi, com sempre aquí! Esperem que vagin posant les cerveses a refredar!

[es] Como ya hemos podido notar en el ambiente, el nuevo curso ya está aquí, y como el próximo miércoles ya es el último del mes, tenemos una nueva edición de Chill Laus en Barcelona. El próximo miércoles 28 de septiembre, a las ocho de la tarde, tendremos de invitados a los miembros del estudio Esiete (www.esiete.com). Este estudio barcelonés, tiene a la ciudad de Barcelona como objeto, contexto o escenario en muchos de sus proyectos. Nos enseñarán y comentarán sus últimos trabajos más destacadas, como el proyecto Passeigdegracia.com o la colaboración con los Mucho para la campaña del FADfest, con que empezamos este verano el Barcelona Design Festival, así como la campaña para la próxima BCN Design Week, que será el punto final del Festival. Para más información y apuntaros, como siempre ¡aquí! Esperamos que vayan poniendo las cervezas a enfriar!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields