ADC*E, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Interactiu / Interactivo, Publicitat / Publicidad, Software

ADC*E App-tastic!

[cat] L’ADC*E (www.adceurope.org), l’associació europea d’associacions de dissenyadors gràfics i directors d’art, a la qual pertany l’ADG-FAD com a representants espanyols, ja fa temps que al seu web anuncien diferents esdeveniments relacionats amb la publicitat i el disseny gràfic. Doncs ara, adaptant-se a les noves tecnologies, tenen el plaer d’anunciar-vos la seva aplicació per a l’iPhone. Amb aquesta App gratuïta, podreu mirar les novetats editorials, noticies, esdeveniments i conferències de tot Europa, des de Portugal a Rússia, tant de generades per l’ADC*E, com per les diferents associacions, així com d’altres que consideren interessants per a tots vosaltres. També podreu consultar els guardonats als premis ADC*E, la Champions league del disseny gràfic i la publicitat. Evidentment, també podreu posar-vos en contacte amb ells per anunciar qualsevol activitat que vulgueu difondre a la resta de col·legues europeus. Ja us podeu descarregar l’aplicació des de l’App Store d’Apple a través del vostre iPhone.

[es] El ADC*E (www.adceurope.org), la asociación europea de asociaciones de diseñadores gráficos y directores de arte, a la que pertenece ADG-FAD como representantes españoles, ya hace tiempo que en su web anuncian diferentes eventos relacionados con la publicidad y el diseño gráfico. Pues ahora, adaptándose a las nuevas tecnologías, tienen el placer de anunciaros su aplicación para el iPhone. Con esta App gratuita, podréis mirar las novedades editoriales, noticias, eventos y conferencias de toda Europa, desde Portugal a Rusia, tanto generadas por el ADC*E, como por las diferentes asociaciones, así como de otros que consideran interesantes para todos vosotros. También podréis consultar los galardonados en los premios ADC*E, la Champions league del diseño gráfico y la publicidad. Evidentemente, también podréis poneros en contacto con ellos para anunciar cualquier actividad que deseéis difundir al resto de colegas europeos. Ya os podéis descargar la aplicación desde la App Store de Apple a través de vuestro iPhone.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields