I+D, Interactiu / Interactivo, Software, Xerrada / Charla

Mosaic 10th

[cat] La UOC (Universitat Oberta de Catalunya) va posar en marxa fa 10 anys la seva revista digital sobre les tecnologies i la comunicació multimèdia, Mosaic. Amb motiu d’aquesta efemèride celebren aquesta tarda una jornada a l’Auditori del FAD sobre Visualització de dades i multimèdia. L’acte començarà a les sis de la tarda amb la mostra dels resultats del workshop VisDa, impartit per professors de la UOC per desenvolupar un plug-in per visualitzar la revista en WordPress. A dos quarts de set hi haurà una taula rodona amb la Mª Luz Congosto, investigadora al departament de Telemàtica de la Universidad Carlos III, i amb Alberto Cairo, consultor internacional de medis i professor d’infografia i visualització. Tot seguit s’obrirà el debat amb el públic i finalment es farà entrega del Premi Mosaic Map. Trobareu més informació a mosaic.uoc.edu.

[es] La UOC (Universitat Oberta de Catalunya) puso en marcha hace 10 años su revista digital sobre las tecnologías y la comunicación multimedia, Mosaic. Con motivo de esta efeméride celebran esta tarde una jornada en el Auditorio del FAD sobre Visualización de datos y multimedia. El acto comenzará a las seis de la tarde con la muestra de los resultados del workshop VisDa, impartido por profesores de la UOC para desarrollar un plug-in para visualizar la revista en WordPress. A las seis y media habrá una mesa redonda con Mª Luz Congosto, investigadora en el departamento de Telemática de la Universidad Carlos III, y con Alberto Cairo, consultor internacional de medios y profesor de infografía y visualización. A continuación se abrirá el debate con el público y finalmente se hará entrega del Premio Mosaic Map. Encontraréis más información en mosaic.uoc.edu.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields