Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Històric / Histórico

Claret Serrahima de cap a peus

[cat] Demà, dimarts 22 de novembre, a les set de la tarda s’inaugura a l’Arts Santa Mònica de Barcelona l’exposició Claret Serrahima de cap a peus. Aquesta exposició resumeix la trajectòria d’en Claret (www.clasebcn.com) a través de més de 100 peces realitzades durant 25 anys. L’exposició està dividida en quatre capítols: Cap, Panxa, Mà i Peus, que representen diferents aspectes de la seva trajectòria. Com qualsevol retrat no deixa de ser una aproximació subjectiva del dissenyador, però podràs veure la seva trajectòria professional, els seus treballs i les seves obsessions. L’exposició es podrà visitar fins el 19 de febrer del 2012. Per més informació www.artssantamonica.cat.

[es] Mañana, martes 22 de noviembre, a las siete de la tarde se inaugura en el Arts Santa Mònica de Barcelona la exposición Claret Serrahima de pies a cabeza. Esta exposición resume la trayectoria de Claret (www.clasebcn.com) a través de más de 100 piezas realizadas durante 25 años. La exposición está dividida en cuatro capítulos: Cabeza, Barriga, Mano y Pies, que representan diferentes aspectos de su trayectoria. Como cualquier retrato no deja de ser una aproximación subjetiva del diseñador, pero podrás ver su trayectoria profesional, sus trabajos y sus obsesiones. La exposición se podrá visitar hasta el 19 de febrero de 2012. Para más información www.artssantamonica.cat.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields