ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Històric / Histórico, Socis / Socios

Mestre Pujagut

[cat] Espero que sigueu molts els que esteu gaudint d’aquest magnífic aqüeducte, o si més no d’algun dels ponts, però igualment us vaig informant de les activitats que tindrem la setmana vinent. El proper dilluns tindrem la tercera sessió del cicle d’enguany de Mestres, la cadena del FAD, que després d’haver homenatjat a la Isabel Campi i a en Pepe Cortés, retrem un homenatge a en Jaume Pujagut, un destacat soci de l’ADG-FAD, que com molt bé ell es defineix és fill d’impressor, amant del paper, de l’olor de la tinta i del disseny gràfic. En Jaume ha estat un dels responsables del col·lectiu Grrr, de la Festa del grafisme de Portbou i de moltíssimes activitats més, és un activista del disseny gràfic nat. A més, a part de dedicar-se a la docència, també li encanta escriure i ens ha fet ballar amb les seves sessions de Dj. Si us el heu creuat en algun moment de la vostra vida segur que us ha transmès la seva passió i energia, per tant no us podeu perdre aquest homenatge. I si encara no l’has conegut segur que descobriràs una excel·lent persona. És per això que des del FAD se li retrà aquest homenatge, amb col·legues/amics i familiars, el dilluns 12 de desembre a partir de dos quarts de vuit. Trobareu més informació aquí.

[es] Espero que seáis muchos los que estáis disfrutando de este magnífico acueducto, o al menos de alguno de los puentes, pero igualmente os voy informando de las actividades que tendremos la próxima semana. El próximo lunes tendremos la tercera sesión del ciclo de este año de Maestros, la cadena del FAD, que después de haber homenajeado a Isabel Campi y a Pepe Cortés, rendiremos un homenaje a Jaume Pujagut, un destacado socio de ADG-FAD, que como muy bien él se define es hijo de impresor, amante del papel, del olor de la tinta y del diseño gráfico. Jaume ha sido uno de los responsables del colectivo Grrr, de la Fiesta del grafismo de Portbou y de muchísimas actividades más, es un activista del diseño gráfico nato. Además, aparte de dedicarse a la docencia, también le encanta escribir y nos ha hecho bailar con sus sesiones de Dj. Si os lo habéis cruzado en algún momento de vuestra vida seguro que os ha transmitido su pasión y energía, por lo tanto no os podéis perder este homenaje. Y si aún no lo has conocido seguro que descubrirás una excelente persona. Es por ello que desde el FAD se le rendirá este homenaje, con colegas/amigos y familiares, el lunes 12 de diciembre a partir de las siete y media. Encontraréis más información aquí.

VideoClip_TwistAndShoutJaume from David Parcerisa on Vimeo.

1 Comment

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields