ADC*E, Exposició / Exposición, Premis / Premios, Publicacions / Publicaciones, Publicitat / Publicidad, Xerrada / Charla

Los ADC*E españoles

[cat] El proper dijous 15 de desembre, l’Art Directors Club of Europe (www.adceurope.org) farà l’acte de presentació de les feines espanyoles guardonades amb l’ADCE Gold Star 11 i la corresponent entrega dels trofeus. Les peces guardonades van ser “Have a Camper Day” d’Herraiz Soto & Co., “Pastillas contra el dolor ajeno” de Germinal Comunicación, “Street Evo” de Leo Burnett Iberia i “Unexpected Luggage” de Shackleton. A l’acte presidit per el President de l’ADC*E, Franco Moretti, també es presentarà la primera versió en format digital de “The Annual of Annuals 2011”, en format App per a iPad, els seus autors, en Josep Bagà (www.josepbaga.com) i els Bisgràfic (www.bisgrafic.com), en faran la presentació. Finalment es projectarà el Grand Prix ADCE 2011, abans de fer unes cervesesetes mentre mirem l’exposició dels Premis ADCE 2011. L’acte serà a l’Auditori del FAD a les vuit del vespre.

[es] El próximo jueves 15 de diciembre, el Art Directors Club of Europe (www.adceurope.org) hará el acto de presentación de los trabajos españoles galardonadas con el ADCE Gold Star 11 y la correspondiente entrega de los trofeos. Las piezas galardonadas fueron “Have a Camper Day” de Herraizsoto&Co., “Pastillas contra el dolor ajeno” de Germinal Comunicación, “Street Evo” de Leo Burnett Iberia y “Unexpected Luggage” de Shackleton. En el acto presidido por el Presidente del ADC*E, Franco Moretti, también se presentará la primera versión en formato digital de “The Annual of Anuales 2011”, en formato App para iPad, sus autores, Josep Bagà (www.josepbaga.com) y los Bisgràfic (www.bisgrafic.com), harán la presentación. Finalmente se proyectará el Grand Prix ADCE 2011, antes de hacer unas cervecitas mientras miramos la exposición de los Premios ADCE 2011. El acto será en el Auditorio del FAD a las ocho de la tarde.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields