Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Fotografia / Fotografía, Il·lustració / Ilustración, Interactiu / Interactivo

Pictograma Barcelona

[cat] Com ja hem anat comentant, al DHUB hi ha l’exposició sobre el Disseny de sistemes, Escola d’Ulm fins el proper 28 de febrer. A apart de les diverses conferències que han fet, hi ha una activitat força participativa per a tots els que gaudiu anant per la ciutat i descobrint disseny gràfic. Es tracta de crear un mapa virtual de pictogrames de Barcelona. Per participar només cal que envieu les vostres fotografies dels pictogrames (d’una amplada superior de 300 pixels), amb l’ubicació i un petit comentari. Les imatges es poden fer arribar per e-mail a pictogrames@dhub-bcn.cat, per Twitter amb el hashtag #pictogramesbcn o al mur de Facebook del DHUB. Trobareu més informació a www.dhub-bcn.cat.

[es] Como ya hemos ido comentando, en el DHUB hay la exposición sobre el Diseño de sistemas, Escuela de Ulm hasta el próximo 28 de febrero. Aparte de las diversas conferencias que han hecho, hay una actividad bastante participativa para todos los que disfrutéis yendo por la ciudad y descubriendo diseño gráfico. Se trata de crear un mapa virtual de pictogramas de Barcelona. Para participar sólo tienes que enviar tus fotografías de los pictogramas (de una anchura superior de 300 píxeles), con la ubicación y un pequeño comentario. Las imágenes se pueden enviar por e-mail a pictogrames@dhub-bcn.cat, por Twitter con el hashtag #pictogramesbcn o en el muro de Facebook del DHUB. Más información en www.dhub-bcn.cat.


Mostra pictogrames. disseny de sistemes.escola d’ulm. en un mapa més gran

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields