ADC*E, ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Premis / Premios, Publicacions / Publicaciones, Publicitat / Publicidad, Socis / Socios

Primícia per als socis / Primicia para los socios

[cat] Potser no us en recordeu, però el passat mes de desembre es va presentar al FAD l’edició per a iPad del llibre The Annual of Annuals 2011, que està realitzat per en Josep Bagà i els Bisgràfic. Aquest llibre recull les obres premiades als premis de l’Art Directors club d’Europa. El llibre es posarà a la venda a l’App Store ben aviat, però per a tots els socis si envieu un e-mail a l’ADG-FAD, indicant la vostra ID d’Apple, us el podreu descarregar de maner gratuïta en breu. Intenteu enviar-la abans de demà divendres per poder-ho gestionar millo.

[es] Quizá no lo recuerdáis, pero el pasado mes de diciembre se presentó en el FAD la edición para iPad del libro The Annual of Anuales 2011, que está realizado por Josep Bagà y los Bisgràfic. Este libro recoge las obras premiadas en los premios del Art Directors Club de Europa. El libro se pondrá a la venta en la App Store muy pronto, pero para todos los socios si envíais un e-mail a ADG-FAD, indicando vuestra ID de Apple, os lo podréis descargar de maner gratuita en breve. Intentad enviarla antes de mañana viernes para poderlo gestionar mejor.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields