ADC*E, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Premis / Premios, Publicacions / Publicaciones, Publicitat / Publicidad

The First Digital ADC*E “Annual of Annuals”

[cat] Fins fa uns dies, el que avui us presento, era exclusiu per als socis de les diferents associacions que formen l’Art Directors Club d’Europa. Des del passat 27 de febrer tothom pot adquirir la seva còpia digital de l’Annual of Annuals 2011. Aquest llibre-app és el recull de les 582 peces guardonades a la 20a edició dels premis d’aquest club de dissenyadors gràfics i publicistes d’àmbit europeu. Dins hi trobareu les imatges, els texts explicatius de les peces així com vídeos de les diferents peces audiovisual, dividit en les sis categories dels ADC*E Awards: Film & Radio, Print Advertising, Digital, Design & Promotions, New Media & Events i Young European Creatives and Students. A més el llibre inclou un directori de totes les feines per client, agència, director creatiu, director d’art i dissenyador, així com el perfil dels 53 membres del jurat i material extra de com es van desenvolupar les deliberacions el passat juliol a Barcelona. També hi trobareu assajos del President de l’ADC*E Franco Moretti i de l’Amir Kassaei president del jurat d’enguany. Com podeu veure aquesta és una eina essencial per a qualsevol creatiu. Trobareu l’ADCE 2011 a l’App Store d’iTunes. Més informació aquí.

[es] Hasta hace unos días, lo que hoy os presento, era exclusivo para los socios de las diferentes asociaciones que forman el Art Directors Club de Europa. Desde el pasado 27 de febrero todo el mundo puede adquirir su copia digital del Annual of Annuals 2011. Este libro-app es la recopilación de las 582 piezas galardonadas en la 20ª edición de los premios de este club de diseñadores gráficos y publicistas de ámbito europeo. Dentro encontraréis las imágenes, los textos explicativos de las piezas así como vídeos de las diferentes piezas audiovisual, dividido en las seis categorías de los ADC*E Awards: Film & Radio, Print Advertising, Digital, Design & Promotions, New Media & Events y Young European Creatives and Students. Además el libro incluye un directorio de todos los trabajos por cliente, agencia, director creativo, director de arte y diseñador, así como el perfil de los 53 miembros del jurado y material extra de cómo se desarrollaron las deliberaciones el pasado julio en Barcelona. También encontraréis ensayos del Presidente delADC*E Franco Moretti y de Amir Kassaei presidente del jurado de este año. Como podéis ver esta es una herramienta esencial para cualquier creativo. Encontraréis el ADCE 2011 en la App Store de iTunes. Más información aquí.

ADCE 2011 – The Annual of Annuals from Art Directors Club of Europe on Vimeo.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields