Conferència / Conferencia, Disseny general / Diseño general, Disseny gràfic / Diseño gráfico, I+D

Disseny a comarques / Diseño en comarcas

[cat] Sempre és interessant mostrar-vos activitats que es fan fora de les grans ciutat. En aquesta ocasió us presento la jornada de ponències L’Art de Comunicar que tindrà lloc el proper 14 d’abril a l’auditori del centre de negocis i viver d’empreses Baix Ebre Innova de Camarles, organitzada per Cian (www.cian.cat) una associació amb l’objectiu de fomentar i promocionar l’activitat econòmica, artística i cultural del territori. La jornada està enfocada a emprenedors i empresaris de la zona del Delta de l’Ebre, per fer-los conscients de la importància de donar una imatge corporativa i comercial adient per al seu public objectiu. Els ponents que hi participaran seran en Manel Masià (www.novuolo.com) amb el títol “La crisi i el nebot dissenyador. Mite o realitat”. L’Enric Jardí (www.enricjardi.com), dissenyador gràfic i en Martín Azua (www.martinazua.com), dissenyador industrial, ens parlaran de casos d’èxit en la creativitat i la innovació. En Cels Piñol (www.fanhunter.com) tractarà el tema de la comunicació per a empreses i les xarxes social. En Rafel Ruiz Berenguer (www.blueskies.es) es centrarà en la comunicació amb valors i el suport al canvi. Finalment en Joan Marc Clofent (www.5doctubre.com) ens parlarà de la gràfica al món rural. Per més informació sobre les jornades aquí.

[es] Siempre es interesante mostraros actividades que se realizan fuera de las grandes ciudades. En esta ocasión os presento la jornada de ponencias L’Art de Comunicar que tendrá lugar el próximo 14 de abril en el auditorio del centro de negocios y vivero de empresas Baix Ebre Innova de Camarles (Tarragona), organizada por Cian (www.cian. cat) una asociación con el objetivo de fomentar y promocionar la actividad económica, artística y cultural del territorio. La jornada está enfocada a emprendedores y empresarios de la zona del Delta del Ebro, para hacerlos conscientes de la importancia de dar una imagen corporativa y comercial adecuada para su público objetivo. Los ponentes que participarán serán Manel Masià (www.novuolo.com) con el título “La crisis y el sobrino diseñador. Mito o realidad”. Enric Jardí (www.enricjardi.com), diseñador gráfico y Martín Azua (www.martinazua.com), diseñador industrial, nos hablarán de casos de éxito en la creatividad y la innovación. Cels Piñol (www.fanhunter.com) tratará el tema de la comunicación para empresas y las redes sociales. Rafel Ruiz Berenguer (www.blueskies.es) se centrará en la comunicación con valores y el apoyo al cambio. Finalmente Joan Marc Clofent (www.5doctubre.com) nos hablará de la gráfica en el mundo rural. Para más información sobre las jornadas aquí.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields