ADC*E, ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Laus, Premis / Premios, Publicitat / Publicidad

Cap a Europa / Hacia Europa

[cat] Ara que ja s’han celebrat els Premis Laus, és el moment de mirar cap a Europa. Com ja sabeu d’altres anys, les peces que han estat premiades als diferents premis de cada país poden ara participar a nivell europeu a la 21a edició dels ADC*E Awards. Si, ja sé que encara no s’han fet públic les peces guardonades, però els participants ja saben si les seves peces han estat seleccionades o no. Si teniu dubtes aquí podeu consultar la short list. L’ADG-FAD, com a membre de l’Art Directors Club d’Europa (www.adceurope.org), té certs avantatges, com la gratuïtat a l’hora de fer la inscripció si la peça ha estat premiada amb Or o Plata, en cas dels Bronzes el preu és més reduït. Per tant si alguna de les vostres peces ha estat seleccionada en els Laus, no deixeu perdre la oportunitat de fer encara més visible la vostra feina. A veure si aquest any obtenim més premis i podem tornar a guanyar a The Cup, els premis intercontinentals. No us adormiu, la data límit d’inscripció és l’11 de maig. Per descarregar les bases i fer l’inscripció awards.adceurope.org. Sort!

[es] Ahora que ya se han celebrado los Premios Laus, es el momento de mirar hacia Europa. Como ya sabéis de otros años, las piezas que han sido premiadas en los diferentes premios de cada país pueden ahora participar a nivel europeo en la 21ª edición de los ADC*E Awards. Si, ya sé que aún no se han hecho público las piezas galardonadas, pero los participantes ya saben si sus piezas han sido seleccionadas o no. Si tenéis dudas aquí podéis consultar la short list. ADG-FAD, como miembro del Art Directors Club de Europa (www.adceurope.org), tiene ciertas ventajas, como la gratuidad a la hora de hacer la inscripción si la pieza si ha sido premiada con Oro o Plata, en caso de los Bronces el precio es más reducido. Por lo tanto si alguna de vuestras piezas ha sido seleccionada en los Laus, no dejéis perder la oportunidad de hacer aún más visible vuestro trabajo. A ver si este año obtenemos más premios y podemos volver a ganar en The Cup, los premios intercontinentales. No os durmais, la fecha límite de inscripción es el 11 de mayo. Para descargar las bases y hacer la inscripción awards.adceurope.org. ¡Suerte!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields