ADG FAD, Blog, Concursos, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Opinió / Opinión

La lluita continua

[cat] Ja fa temps que des de l’ADG-FAD fem la croada contra els concursos de disseny que creiem que no son correctes, principalment aquells que tenen poc o cap respecte cap als professionals, independentment de qui l’organitzi, ja sigui una empresa privada o una institució pública. En aquesta ocasió em posat en el punt de mira al partit polític ERC (Esquerra Republicana de Catalunya) al haver convocat un concurs obert per dissenyar el seu nou logotip. En aquest cas s’ha optat, en primera instància, per enviar un correu electrònic, des de la Presidència de l’ADG-FAD, al Sr. Guillem Clapés, Secretari Nacional d’Imatge i Comunicació d’ERC, per animar-los a replantejar-se l’organització del concurs. També se l’hi ha adjuntat el manifest que varem redactar des de l’associació per informar i assessorar a aquelles empreses o entitats que vulguin convocar un concurs perquè respectin els requisits mínims que han de tenir aquestes convocatòries. Esperem que ells, polítics professionals, com altres professionals, respectin i entenguin la nostra feina i puguin obtindre un bon disseny gràfic, adient a les seves necessitats.

[es] Ya hace tiempo que desde ADG-FAD hacemos la cruzada contra los concursos de diseño que creemos que no son correctos, principalmente aquellos que tienen poco o ningún respeto hacia los profesionales, independientemente de quien lo organice, ya sea una empresa privada o una institución pública. En esta ocasión hemos puesto en el punto de mira al partido político ERC (Esquerra Republicana de Catalunya) al haber convocado un concurso abierto para diseñar su nuevo logotipo. En este caso se ha optado, en primera instancia, para enviar un correo electrónico, desde la Presidencia de ADG-FAD, al Sr. Guillem Clapés, Secretario Nacional de Imagen y Comunicación de ERC, para animarlos a replantearse la organización del concurso. También se le ha adjuntado el manifiesto que redactamos desde la asociación para informar y asesorar a aquellas empresas o entidades que quieran convocar un concurso para que respeten los requisitos mínimos que deben tener estas convocatorias. Esperamos que ellos, políticos profesionales, como otros profesionales, respeten y entiendan nuestro trabajo y puedan obtener un buen diseño gráfico, adecuado a sus necesidades.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields