ADG FAD, Disseny general / Diseño general, Festa / Fiesta, Premis / Premios, Socis / Socios

Assemblea General i festa anual de socis del FAD 2012 / Asamblea General y fiesta anual de socios del FAD 2012

[cat] Un any més, com marquen els estatuts de la casa gran, el FAD, ens reunim per celebrar l’Assemblea General de socis anual. Aquest any serà el proper dijous 26 d’abril, a les 19.30 en primera convocatòria i a les 20.00 en segona i definitiva. L’ordre del dia serà el de sempre, amb els habituals precs i preguntes, que de ben segur seran interessants aquest any. També és donarà la medalla dels 50 anys de soci al dissenyador industrial Miguel Milà i als socis que en fan 25; de l’ADG-FAD son en Jordi Massó, en Jordi Mestres i en Guillem Virgili. Cap a un quart de deu es lliuraran les medalles del FAD, que aquest any son per a la fotògrafa Colita, Compasso d’Oro, la Fabrica Moritz Barcelona, la Fundació Banc dels Aliments, la Diane Pernet i en Josep Ramoneda. Tot seguit es presentarà l’obra gràfica creada expressament per als socis del FAD per la fotògrafa Maria Espeus (www.mariaespeus.com) i es farà el brindis amb la copa creada pel cocteler Javier de las Muelas (www.javierdelasmuelas.com). Després com sempre una mica de gresca i xerinola! Recordeu que als socis se us lliurarà una còpia de l’obra gràfica i la Memòria d’activitats del FAD 2011, dissenyada per en Marc Ancochea.
Visca el FAD!

[es] Un año más, como marcan los estatutos de la casa grande, el FAD, nos reunimos para celebrar la Asamblea General de socios anual. Este año será el próximo jueves 26 de abril, a las 19.30 en primera convocatoria y a las 20.00 en segunda y definitiva. El orden del día será el de siempre, con los habituales ruegos y preguntas, que seguro serán interesantes este año. También se dará la medalla de los 50 años de socio al diseñador industrial Miguel Milá y los socios que hacen 25; de ADG-FAD son Jordi Massó, Jordi Mestres y Guillem Virgili. Hacia las nueve y cuarto se entregarán las medallas del FAD, que este año son para la fotógrafa Colita, Compasso d’Oro, la Fabrica Moritz Barcelona, la Fundació Banc dels Aliments, Diane Pernet y Josep Ramoneda. A continuación se presentará la obra gráfica creada expresamente para los socios del FAD por la fotógrafa María Espeus (www.mariaespeus.com) y se hará el brindis con la copa creada por el coctelero Javier de las Muelas (www.javierdelasmuelas.com). Después como siempre ¡un poco de fiesta y diversión! Recordad que a los socios se os entregará una copia de la obra gráfica y la Memoria de actividades del FAD 2011, diseñada por Marc Ancochea.
¡Viva el FAD!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields