ADG FAD, Blog, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Formació / Formación, Interactiu / Interactivo

Intercanvi 12

[cat] Per a la setmana vinent us portem un nou Intercavis, pensat per a molts de nosaltres que ens hem d’anar actualitzant, no ens podem quedar enrera. Per al divendres 8 de juny us portem Dissenyar amb WordPress sense saber programar impartit per la Clarens Val. En aquest curs s’explicarà com muntar un web amb un dels programes on line més exitossos, com allotjar el web, instal·lar-lo i configurar-lo. També es farà un repàs a les funcionalitats així com personalitzar l’infinitat de plantilles disponibles a la xarxa. Durant el curset s’anirà mostrant l’exemple de com fer un book on line. Ja no tindreu excusa per no actualitzar-vos el vostre propi web, i segurament podreu ampliar els vostres serveis. Trobareu més informació sobre aquest curs, que es farà a l’escola Bau, a www.intercanvisprofessionals.com i recordeu que els socis del FAD tenim preu especial.

[es] Para la próxima semana os traemos un nuevo Intercavis, pensado para muchos de nosotros que nos tenemos que ir actualizando, no nos podemos quedar atrás. Para el viernes 8 de junio os traemos Diseñar con WordPress sin saber programar impartido por la Clarens Val. En este curso se explicará como montar una web con uno de los programas on line más exitossos, como alojar la web, instalarla y como configurarla. También se hará un repaso a las funcionalidades así como personalizar la infinidad de plantillas disponibles en la red. Durante el cursillo se irá mostrando el ejemplo de cómo hacer un book on line. Ya no tendréis excusa para no actualizaros vuestra propia web, y seguramente podréis ampliar vuestros servicios. Encontraréis más información sobre este curso, que se celebrará en la escuela Bau, en www.intercanvisprofessionals.com y recordad que los socios del FAD tenemos precio especial.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Required Fields