Conferència / Conferencia, Editorial, Exposició / Exposición, Motion graphics, Tipografia / Tipografía, Workshop

Typo Week 4

[cat] Des de l’escola Bau de Barcelona, un any més, munten les jornades tipogràfiques Tipoweek 2012. Una setrmana, del 2 al 6 de juliol, amb workshops, conferències i exposicions de disseny gràfic, però més centrats en la tipografia i les seves aplicacions com el disseny editorial o el motion graphics, així com la investigació i la experimentació. Els workshops, que es faran pels matins, estaran impartits per en Marcel Redondo, Fons Hickmann M23, Joan Pujagut, Ale Paul, Josema Urós i Alexis Rom. Les conferències de les tardes aniran a càrrec d’en Jordi Duró, Fons Hickmann M23, Inocuo The Sign, l’Ale Paul, en Thomas Phinney, en Pablo Rovalo i el mític Neville Brody, que ens presentarà el  seu llibre Fuse. D’exposicions, com els altres anys, podrem veure la del Type Directors Club de Nova York i la de l’Art Directors Club d’Europa. Trobareu més informació, el programa i el full d’inscripcions aquí. Mentrestant podeu seguir el seu blog Typoweekbau.
I com els altres anys, a l’ADG-FAD, com a entitat que dona suport a la Typoweek, tenim varies entrades que sortejarem entre tots els socis. Us mantindrem informats al nostre Facebook i Twitter.

[es] Desde la escuela Bau de Barcelona, un año más, montan las jornadas tipográficas Tipoweek 2012. Una setrmana, del 2 al 6 de julio, con workshops, conferencias y exposiciones de diseño gráfico, pero más centrados en la tipografía y sus aplicaciones como el diseño editorial o el motion graphics, así como la investigación y la experimentación. Los workshops, que se harán por las mañanas, estarán impartidos por Marcel Redondo, Fons Hickmann M23, Joan Pujagut, Ale Paul, Josema Urós y Alexis Rom. Las conferencias de las tardes irán a cargo de Jordi Duró, Fons Hickmann M23, Inocuo The Sign, Ale Paul, Thomas Phinney, Pablo Rovalo y el mítico Neville Brody, que nos presentará su libro Fuse. De exposiciones, como los otros años, podremos ver la del Type Directors Club de Nueva York y la del Art Directors Club de Europa. Encontraréis más información, el programa y la hoja de inscripciones aquí. Mientras podéis seguir su blog Typoweekbau.
Y como los otros años, en ADG-FAD, como entidad que apoya la Typoweek, tenemos varias entradas que sortearemos entre todos los socios. Os mantendremos informados en nuestro Facebook i Twitter.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields