ADC*E, ADG FAD, Disseny general / Diseño general, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Festa / Fiesta, Laus, Objectes / Objetos, Premis / Premios

FADexpo 2012

[cat] Com ja us havia anunciat el proper dimarts 26 de juny s’inaugura el FADfest amb la la inauguració de la FADexpo. El millor disseny de l’any a la seu del FAD. En aquesta exposició es podran veure les obres finalistes i els guardonats de cada un dels premis que atorguen les diferents associacions de la casa, com per exemple els Premis Laus de disseny gràfic i comunicació visual que organitzem des de l’ADG-FAD. També podrem veure que es fa en disseny industrial, moda, arquitectura així com en art i artesania. Des del FAD també s’atorguen els Premis Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals i els City to City Barcelona FAD Awards. En total hi ha 577 obres exposades de les diferents disciplines, 337 de les quals pertanyen als Premis Laus. Com que els premis s’aniran anunciant durant aquests dies, els primer dies podreu veure totes les peces, però no se sabrà, encara, quines han estat les guanyadores de cada categoria i disciplina… Per als Laus us haureu d’esperar al 5 de juny! Les peces guanyadores que ja es podran veure son les dels ADC*E Awards que es van fallar fa una setmana. L’exposició s’inaugura el 26 de juny a les set de la tarda i es podrà visitar del 27 de juny al 22 de setembre. Trobareu més informació a www.fadfest.cat. No us perdeu el bo i millor del nostre disseny!

[es] Como ya os había anunciado el próximo martes 26 de junio se inaugura el FADfest con la la inauguración de la FADexpo. El mejor diseño del año en la sede del FAD. En esta exposición se podrán ver las obras finalistas y los galardonados de cada uno de los premios que otorgan las diferentes asociaciones de la casa, como por ejemplo los Premios Laus de diseño gráfico y comunicación visual que organizamos desde ADG-FAD. También podremos ver que se hace en diseño industrial, moda, arquitectura así como en arte y artesanía. Desde el FAD también se otorgan los Premios Sebastià Gasch de Artes Parateatrales y los City to City Barcelona FAD Awards. En total hay 577 obras expuestas de las diferentes disciplinas, 337 de las cuales pertenecen a los Premios Laus. Como los premios se irán anunciando durante estos días, los primeros días podréis ver todas las piezas, pero no se sabrá, aún, cuáles han sido las ganadoras de cada categoría y disciplina… ¡Para los Laus tendréis que esperar al 5 de junio! Las piezas ganadoras que ya se podrán ver son las de los ADC*E Awards que se fallaron hace una semana. La exposición se inaugurará el 26 de junio a las siete de la tarde y se podrá visitar del 27 de junio al 22 de septiembre. Más información en www.fadfest.cat. No os perdáis lo mejor de nuestro diseño!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields