ADG FAD, Alternatiu / Alternativo, Chill Laus, Disseny general / Diseño general, Disseny gràfic / Diseño gráfico, I+D, Objectes / Objetos, Xerrada / Charla

Gran Chill Laus 2012

[cat] El FADfest ja està apunt d’engegar, i una de les primeres activitats que muntem des de l’ADG-FAD és el Gran Chill Laus. Darrerament s’està parlant molt dels emprenedors, però ser emprenedor és només muntar un estudi o fer-se freelance? És evident que no. Sota el títol de Reiniciar equip escoltarem el testimoni de sis dissenyadors que han donat un pas més enllà i han muntat un negoci diferent, on la seva condició de dissenyadors gràfics els dona el valor diferencial. El proper dimecres 27 de juny, escoltarem l’experiència i el testimoni dels vinils decoratius Chispum, la revista de botànica The Plant Journal, la revista on-line per a families cool Caos Magazine, les joguines dels banyolins Londji juntament amb Canseixanta, la botiga taller d’impressió artesanal Vostok Printing Shop i el bar vermut Morro Fi. A més d’escoltar el seus interessants projectes al final farem una mica de taula rodona on podrem acabar de conèixer el que ha motivat a aquests emprenedors i quines dificultats i facilitats han tingut. A veure si a partir d’aquí sorgeixen nous emprenedors. El Gran Chill Laus serà a la Sala Teatre del CCCB a les set de la tarda. Trobareu més informació i inscripcions aquí.

[es] El FADfest ya está a punto de arrancar, y una de las primeras actividades que montamos desde ADG-FAD es el Gran Chill Laus. Últimamente se está hablando mucho de los emprendedores, pero ¿ser emprendedor es sólo montar un estudio o hacerse freelance? Es evidente que no. Bajo el título Reiniciar equipo escucharemos el testimonio de seis diseñadores que han dado un paso más allá y han montado un negocio diferente, donde su condición de diseñadores gráficos les da el valor diferencial. El próximo miércoles 27 de junio, escucharemos la experiencia y el testimonio de los vinilos decorativos Chispum, la revista de botánica The Plant Journal, la revista on-line para familias cool Caos Magazine, los juguetes de los bañolenses Londji junto con Canseixanta, la tienda taller de impresión artesanal Vostok Printing Shop y el bar vermut Morro fi. Además de escuchar sus interesantes proyectos al final haremos un poco de mesa redonda donde podremos terminar de conocer lo que ha motivado a estos emprendedores y qué dificultades y facilidades han tenido. A ver si a partir de aquí surgen nuevos emprendedores. El Gran Chill Laus será en la Sala Teatro del CCCB a las siete de la tarde. Encontrará más información e inscripciones aquí.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields