ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Festa / Fiesta, Laus, Premis / Premios, Socis / Socios

Nit Laus 2012

[cat] Ja falta poc per a la gran nit del Disseny gràfic, la Nit Laus, que serà el dijous 5 de juliol, amb la col·laboració especial d’Estrella Damm. Si us aviso amb antelació és perquè com sempre les entrades son limitades i ja estan a la venda. Aquest any, serà com l’any passat, emmarcat dins del FADfest i la Cerimònia d’entrega es realitzarà al Teatre del CCCB, a partir de les nou del vespre. Com sempre, el guanyadors d’Ors i de Grand Laus, pujaran a recollir el trofeu. Aquest any la gala serà presentada per en Berto Romero i els Pinker Tones. Cap a dos quarts d’onze començarà la Festa Laus al recinte del FAD, on podrem xerrar, comentar els premis, així com visitar la FADExpo amb totes les peces guardonades i la presentació del Llibre Laus 2012, amb nou format! Els socis el podrem recollir de manera gratuïta i la resta el podreu adquirir a un preu especial. Com a novetat aquest any s’incorpora la Zona de Premiats on es podran recollir els diplomes i els trofeus dels Bronzes i Plates. Si aquest any no us ho voleu perdre compreu ja les vostres entrades aquí. Per altre banda vull recordar a tots els que han estat nominats, que aquest any podeu adquirir el Pack Premium. Si els Premis Laus són una inestimable eina de promoció, amb el Pack Premium encara podreu comunicar-ho millor i fer encara més visible els vostres èxits. Aquest s’adquireix per projecte presentat i inclou una carta oficial dels Premis Laus per al vostre client, un comunicat de premsa perquè l’envieu als vostres contactes de premsa, una fotografia oficial de l’entrega, fotografia oficial del premi, un diploma Laus 2012 extra i un Llibre Laus 2012. El Pack Premium s’ha d’adquirir abans de la Nit Laus. Per més informació poseu-vos en contacte amb l’organització.

[es] Ya falta menos poco para la gran noche del Diseño gráfico, la Nit Laus, que será el jueves 5 de julio, con la colaboración especial de Estrella Damm. Si os aviso con antelación es porque como siempre las entradas son limitadas y ya están a la venta. Este año, será como el año pasado, enmarcado dentro del FADfest y la Ceremonia de entrega se realizará en el Teatro del CCCB, a partir de las nueve de la noche. Como siempre, los ganadores de Oros y de Grand Laus, subirán a recoger el trofeo. Este año la gala será presentada por Berto Romero y los Pinker Tones. Hacia las diez y media  comenzará la Fiesta Laus en el recinto del FAD, donde podremos charlar, comentar los premios, así como visitar la FADExpo con todas las piezas galardonadas y la presentación del Libro Laus 2012, ¡con nuevo formato! Los socios lo podremos recoger de manera gratuita y el resto lo podréis adquirir a un precio especial. Como novedad este año se incorpora la Zona de Premiados donde se podrán recoger los diplomas y los trofeos de los Bronces y Platas. Si este año no os lo queréis perder comprad ya vuestras entradas aquí. Por otro lado quiero recordar a todos los que han sido nominados, que este año puede adquirir el Pack Premium. Si los Premios Laus son una inestimable herramienta de promoción, con el Pack Premium todavía podéis comunicarse mejor y hacer aún más visible vuestros éxitos. Éste se adquiere por proyecto presentado e incluye una carta oficial de los Premios Laus para vuestro cliente, un comunicado de prensa para que lo enviéis a vuestros contactos de prensa, una fotografía oficial de la entrega, fotografía oficial del premio, un diploma Laus 2012 extra y un Libro Laus 2012. El Pack Premium se debe adquirir antes de la Nit Laus. Para más información poneros en contacto con la organización.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields