ADC*E, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Exposició / Exposición, Premis / Premios, Publicitat / Publicidad

ADC*E Awards expo in BCN

[cat] Des d’ahir, 16 de juliol, es pot visitar a la Sala Ciutat (Carrer Ciutat  núm. 2 de Barcelona) l’exposició dels premis ADC*E d’enguany. Aquí trobareu el bo i millor de la creativitat gràfica i publicitària que es fa a Europa, premiades a la 21a edició dels premis. Aquí podreu veure en un sol espai els 30 projectes guardonats i els 185 nominats en format audiovisual, i així conèixer les tendències més noves en comunicació visual, com les campanyes per a dispositius mòbils o per a les xarxes socials. L’exposició es podrà visitar fins el proper 12 de setembre. Trobareu més informació a www.adceurope.org.

[es] Desde ayer, 16 de julio, se puede visitar en la Sala Ciutat (Calle Ciutat nº 2 de Barcelona) la exposición de los premios ADC*E de este año. Aquí encontraréis lo mejor de la creatividad gráfica y publicitaria que se hace en Europa, premiadas en la 21ª edición de los premios. Aquí podréis ver en un solo espacio los 30 proyectos galardonados y los 185 nominados en formato audiovisual, y así conocer las tendencias más novedosas en comunicación visual, como las campañas para dispositivos móviles o para las redes sociales. La exposición se podrá visitar hasta el próximo 12 de septiembre. Encontraréis más información en www.adceurope.org.

Fotos: Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona

Imagen de la exposición

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields