ADG FAD, Crònica / Crónica, Festa / Fiesta, Laus

Crònica d’una Nit Gràfica / Crónica de una Noche Gráfica

En Berto Romero i els The Pinker Tones

[cat] Com recordareu, el passat dia 5 de juliol, varem celebrar la Nit Laus amb l’entrega de premis i la corresponent festa. Breument us comentaré que la cerimònia va ser conduïda i presentada per en Berto Romero i els The Pinker Tones, que no ens van fer parar de riure tota l’estona, amb el seu humor àcid envers nosaltres, els dissenyadors (gràfics). Com ja heu pogut veure al llistats de premiats, que aquest any em vaig imposar publicar-los la mateixa nit, el Laus honorífic va anar a parar a en Carlos Rolando, que va ser l’encarregat d’entregar els Grand Laus. Després, davant del FAD la festa va continuar una bona estona, i sense dubte el lloc on hi va haver més riures va ser a la zona de premiats amb el photocall… Ara us deixo amb unes imatges de com va anar.

[es] Como recordaréis, el pasado día 5 de julio, celebramos la Nit Laus con la entrega de premios y la correspondiente fiesta. Brevemente os comentaré que la ceremonia fue conducida y presentada por Berto Romero y los The Pinker Tones, que no nos hicieron parar de reír todo el tiempo, con su humor ácido hacia nosotros, los diseñadores (gráficos). Como ya habéis podido ver en el listados de premiados, que este año me impuse publicarlos la misma noche, el Laus honorífico fue a parar a Carlos Rolando, que fue el encargado de entregar los Grand Laus. Después, ante el FAD la fiesta continuó un buen rato, y sin duda el lugar donde hubo más risas fue en la zona de premiados con el photocall… Ahora os dejo con unas imágenes de como fue.

Fotos: Carolina Sainz

Empezando la Ceremonia de los Laus 2012

Comença l'entrega dels Ors

Carlos Rolando, Laus honorífico 2012 y Álvaro Sobrino, Presidente de ADG-FAD

La Sonia Ciriza Labiano i en Miguel Ayesa Usechi, Grand Laus Estudiants

Tiempo BBDO, Grand Laus Empresas

Erretres, Grand Laus Administracions Públiques

Miniature, Grand Laus Audiovisuales

China, Grand Laus Creativitat publicitària

Double You, Grand Laus Web y medios digitales

AGI Spain, Grand Laus Disseny gràfic

Celebrando y bebiendo en la Fiesta Laus

Moments per recordar, i promocionar-se, al Photocall

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields