ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Festa / Fiesta, Laus, Premis / Premios

Nit Laus 2013

[cat] Ja falta poc per saber quines son les peces que finalment han aconseguit el preuat metall, en la febre de l’or, a l’edició d’enguany dels Premis Laus. Com cada any des de l’ADG-FAD organitzem la Nit Laus, la vetllada on es fa l’entrega dels premiats i la festa de tots els professionals del disseny gràfic i la comunicació visual. L’acte serà el proper dijous 4 de juliol al DHUB, dins dels actes del FADfest. A partir de les nou del vespre, a l’Auditori, començarà la cerimònia d’entrega on els guardonats amb els Ors i els Gran Laus podran recollir el trofeu a l’escenari. Cap a les 22.30 h. començarà la Festa Laus on, com sempre saludarem als col·legues i comentarem els premiats. A la Festa hi haurà, com l’any passat, la Zona de premiats on els guardonats amb un plata o un bronze, també podran recollir, amb tots els honors, els diplomes. Si no t’ho vols perdre adquireix ja les teves entrades aquí, per a la cerimònia, les entrades son molt limitades, no ho deixis per al darrer moment. Aquesta nit promet! #NitLaus13

[es] Ya falta poco para saber cuáles son las piezas que finalmente han conseguido el preciado metal, en la fiebre del oro, en esta edición de los Premios Laus. Como cada año desde la ADG-FAD organizamos la Nit Laus, la velada donde se hace la entrega de los premiados y la fiesta de todos los profesionales del diseño gráfico y la comunicación visual. El acto será el próximo jueves 4 de julio en el DHUB, dentro de los actos del FADfest. A partir de las nueve de la noche, en el Auditorio, comenzará la ceremonia de entrega donde los galardonados con los Oros y los Gran Laus podrán recoger el trofeo en el escenario. Hacia las 22.30 h. comenzará la Fiesta Laus donde, como siempre saludaremos a los colegas y comentaremos los premiados. En la Fiesta habrá, como el año pasado, la Zona de premiados donde los galardonados con un plata o un bronce, también podrán recoger, con todos los honores, los diplomas. Si no te lo quieres perder adquiere ya las entradas aquí, para la ceremonia, las entradas son muy limitadas, no lo dejes para el último momento. ¡Esta noche promete! #NitLaus13

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields