ADG FAD, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Formació / Formación, Laus, Premis / Premios

Students Laus Tour

[cat] Demà, dimarts 2 de desembre, engeguem des de l’ADG-FAD el Students Laus Tour. Una gira de dos mesos per diferents escoles de Barcelona i rodalies per donar a conèixer els Premis Laus Estudiants, alhora que repassarem els guardonats a la passada edició. A més, un alumne, o ex-alumne, de l’escola presentaran el projecte amb el que van obtenir un premi Laus Estudiants. A la darrera part de l’esdeveniment, Cerveses Moritz presentarà les novetats que aporta als estudiants a aquesta propera edició. Trobareu més informació aquí.

[es] Mañana, martes 2 de diciembre, ponemos en marcha desde la ADG-FAD el Students Laus Tour. Una gira de dos meses por diferentes escuelas de Barcelona y alrededores para dar a conocer los Premios Laus Estudiantes, al tiempo que repasaremos los galardonados en la pasada edición. Además, un alumno o ex-alumno, de la escuela presentarán el proyecto con el que obtuvieron un premio Laus Estudiantes. En la última parte del evento, Cervezas Moritz presentará las novedades que aporta a los estudiantes a esta próxima edición. Encontraréis más información aquí.

Calendari/o del Students Laus Tour:
ESDi 2-12-14 (18.30h), Elisava 3-12-14 (18.30h), Llotja 11-12-14 (13.30h), Idep 18-12-14 (13.30 h), IED Barcelona 13-1-15 (18.30), Seeway 16-1-15 (18.00 h), EINA 20-1-15 (18.30 h) i Bau 22-1-15 (20.30 h).

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields