ADG FAD, Alternatiu / Alternativo, Art / Arte, Audiovisual, Chill Laus, Editorial, I+D, Interactiu / Interactivo, Xerrada / Charla

Gran Chill Laus 2015

[cat] Quan la vida, per una raó o altre, et porta a prestar una atenció especial al que no t’han ensenyat, quan poses el cos i l’anima en altres disciplines, vas a parar al encreuament de disciplines, al meravellós món de l’indisciplina. És a partir d’aquest concepte que des de l’ADG-FAD em preparat el Gran Chill Laus del 2015. El proper dimarts 29 de setembre, a dos quarts de vuit de la tarda (l’obertura de portes serà a les set), a la Sala B del Disseny Hub Barcelona, podreu escoltar quatre casos d’indisciplinats.
En Daniel Armengol Altayó és inventor, enginyer i dissenyador i es dedica a redefinir l’enteniment entre persones i maquines i realitzant instal·lacions interactives amb GIF ME. En John Talabot tot i ser guionista de formació, la seva passió per la música l’ha portat per aquest camí amb la discogràfica Hivern Discs, on el disseny gràfic és summament important. En Luis Cerveró, productor audiovisual, com a director de l’Editorial Terranova, publica llibres amb un disseny ben acurat per part de l’Ana Domínguez. Finalment en Raúl Goñi, membre de Grrr i un dels organitzadors de la just passada Festa del Grafisme, a part de desenvolupar peces de comunicació per a diferents marques també ha realitzat itineraris sensorials per a l’espai públic des d’Inclusive Studio. L’encarregat de presentar i moderar el Gran Chill Laus serà en Pau Garcia, membre de Domestic Data Streamers i de la Junta de l’ADG-FAD. Trobareu més informació i com reservar entrada aquí.

[es] Cuando la vida, por una razón u otra, te lleva a prestar una atención especial a lo que no te han enseñado, cuando pones el cuerpo y el alma en otras disciplinas, vas a parar al cruce de disciplinas, el maravilloso mundo de la indisciplina. Es a partir de este concepto que desde la ADG-FAD hemos preparado el Gran Chill Laus de 2015. El próximo martes 29 de septiembre, a las siete y media de la tarde (la apertura de puertas será a las siete), en la Sala B del Disseny Hub Barcelona, ​​podréis escuchar cuatro casos de indisciplinados.
Daniel Armengol Altayó es inventor, ingeniero y diseñador y se dedica a redefinir el entendimiento entre personas y máquinas y realizando instalaciones interactivas con GIF ME. John Talabot a pesar de ser guionista de formación, su pasión por la música le ha llevado por este camino con la discográfica Hivern Discs, donde el diseño gráfico es sumamente importante. Luis Cerveró, productor audiovisual, como director de la Editorial Terranova, publica libros con un diseño bien cuidado por parte de Ana Domínguez. Finalmente Raúl Goñi, miembro de Grrr y uno de los organizadores de la justo pasada Festa del Grafisme, aparte de desarrollar piezas de comunicación para diferentes marcas también ha realizado itinerarios sensoriales para el espacio público desde Inclusive Studio. El encargado de presentar y moderar el Gran Chill Laus será Pau Garcia, miembro de Domestic Data Streamers y de la Junta de la ADG-FAD. Encontraréis más información y cómo reservar entrada aquí.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields