ADG FAD, Formació / Formación, I+D, Interactiu / Interactivo, Xerrada / Charla

UX Academy Barcelona

[cat] Des de l’ADG-FAD sempre estem dient-nos que ens hem d’obrir més enllà del grafisme pur i dur. És per això que hem començat una col·laboració amb l’UX Academy, que ja fa temps funciona molt bé a Madrid. Però… per començar, que és l’UX Academy? És un espai per compartir experiències, adquirir noves habilitats i on aprendre els uns dels altres en temes d’experiència d’usuaris (UX), principalment de les noves tecnologies. La primera sessió que es farà al Disseny Hub Barcelona, serà aquest divendres 2 d’octubre a les sis de la tarda i tindrem 2 convidats. En primer lloc en Christipher Grant, UX i Director de Producte a King, empresa que desenvolupa jocs tan populars com el ‘Candy Crush’. També vindrà la Silvia Calvet, UX i estratega de client per als resultats del negoci i clients satisfets. No us ho podeu perdre! Trobareu més informació aquí.

[es] Desde la ADG-FAD siempre estamos diciéndonos que debemos abrirnos más allá del grafismo puro y duro. Es por ello que hemos comenzado una colaboración con la UX Academy, que ya hace tiempo funciona muy bien en Madrid. Pero… para empezar, ¿que es la UX Academy? Es un espacio para compartir experiencias, adquirir nuevas habilidades y donde aprender unos de otros en temas de experiencia de usuarios (UX), principalmente de las nuevas tecnologías. La primera sesión que se realizará en el Disseny Hub Barcelona, será este viernes 2 de octubre a las seis de la tarde y tendremos 2 invitados. En primer lugar a Christipher Grant, UX y Director de Producto en King, empresa que desarrolla juegos tan populares como el Candy Crush. También vendrá Silvia Calvet, UX y estratega de cliente para los resultados del negocio y clientes satisfechos. ¡No os lo podéis perder! Encontraréis más información aquí.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields