ADC*E, Art / Arte, Audiovisual, Conferència / Conferencia, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Premis / Premios, Publicitat / Publicidad

2nd European Creativity Festival

[cat] Per segon any consecutiu l’Art Diretors Club d’Europa organitza el European Creativity Festival amb els objectius d’estimular, inspirar i motivar a nivell europeu. El festival constarà de dues jornades de conferencies, xerrades, exposicions, demostracions i com és evident fer contactes. També es donaran a coneixer els guardonats a la 24 edició dels Best of European Design and Advertising Awards.
Les xerrades Out of The Box, contaran amb els següents ponents: Rosie Arnold (Deputy Executive Creative Director de BBH), Donald Gunn (The Gunn Report), Nils Leonard (Chairman & CEO de Grey) del Regne Unit, Farid Mokart (Founder/CEO/CCO de Fred & Farid) de França, Pantónio (Street artist) de Portugal, Sergio Spaccavento (Executive Creative Director) d’Italia, Florian Mehnert (Contemporary Artist) d’Alemanya, Pepa Rojo (Creative Strategist de Facebook), Javier Jaén (Graphic Designer & Illustrator) d’Espanya i Amir Kassaei (Chief Creative Officer de DDB) d’Austria. També hi haurà el D&AD – I wish I’d done that on en Craig Oldham (Founder/Creative Director de The Office of Craig Oldham), Greg Quinton (Executive Creative Director de The Partners) i Oscar Romagosa (Executive Producer de Canada) d’Espanya, comentaran quina de les peces de l’any passat els va sorprendre més i els hagués agradat fer.
Com a novetat aquest any les High Potentials Sessions, serà el lloc ideal per descobrir el talent emergent i fresc. Pel que fa als premis, enguany s’estableix un nou premi als millors creatius europeus, on cada club membre ha fet la seva proposta. A més podreu visualitzar el reel dels D&AD Black & Yellow Pencils 2015 i el dels guanyadors de The CUP 2015. Tot això i molt més ho tindreu els propers 16 i 17 d’octubre al Disseny Hub Barcelona. Tobareu més informació aquí. Els socis de l’ADG-FAD, per ser membres del club, tenim un 50% de descompte.

[es] Por segundo año consecutivo el Art Diretors Club de Europa organiza el European Creativity Festival con los objetivos de estimular, inspirar y motivar a nivel europeo. El festival constará de dos jornadas de conferencias, charlas, exposiciones, demostraciones y como es evidente hacer contactos. También se darán a conocer los galardonados en la 24 edición de los Best of European Design and Advertising Awards.
Las charlas Out of The Box, contarán con los siguientes ponentes: Rosie Arnold (Deputy Executive Creative Director BBH), Donald Gunn (The Gunn Report), Nils Leonard (Chairman & CEO de Grey) del Reino Unido, Farid Mokart (Founder / CEO / CCO de Fred & Farid) de Francia, Pantónio (Street artist) de Portugal, Sergio Spaccavento (Executive Creative Director) de Italia, Florian Mehnert (Contemporary Artist) de Alemania, Pepa Rojo (Creative Strategist de Facebook), Javier Jaén (Graphic Designer & Illustrator) de España y Amir Kassaei (Chief Creative Officer de DDB) de Austria. También habrá el D&AD – I wish I’d done that donde Craig Oldham (Founder / Creative Director de The Office of Craig Oldham), Greg Quinton (Executive Creative Director de The Partners) y Oscar Romagosa (Executive Producer de Canada) de España, comentarán cuál de las piezas del año pasado les sorprendió más y les hubiera gustado hacer.
Como novedad este año las High Potential Sesiones, será el lugar ideal para descubrir el talento emergente y fresco. En cuanto a los premios, este año se establece un nuevo premio a los mejores creativos europeos, donde cada club miembro ha hecho su propuesta. Además podréis visualizar el reel de los D&AD Black & Yellow Pencils 2015 y el de los ganadores de The CUP 2015. Todo esto y mucho más lo tendréis los próximos 16 y 17 de octubre en el Disseny Hub Barcelona. Encontraréis más información aquí. Los socios de la ADG-FAD, por ser miembros del club, tenemos un 50% de descuento.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields